Skip to main content

(P) Carrefour susţine lupta femeilor cu cancerul mamar şi cancerul de col uterin

 
(P) Carrefour susţine lupta femeilor cu cancerul mamar şi cancerul de col uterin

(P) În luna septembrie, Carrefour România şi Fundaţia Renaşterea continua iniţiativa de informare cu privire la importanţa controalelor medicale periodice, pentru prevenirea cancerului de sân si cancerului de col uterin, in Eforie. Aici, femeilor care au împlinit vârsta de 40 de ani le este oferitã gratuit mamografia, iar celor care au împlinit vârsta de 18 ani testul Babeş-Papanicolau, investigaţii necesare pentru depistarea celor douã afecţiuni.

Publicitate

În perioada 2008-2014, unitatea de diagnostic mobil Renaşterea a trecut prin 53 de localitãţi diferite din ţarã, unde a luat contact cu peste 17.000 de femei care au fost informate despre importanţa controalelor medicale periodice şi unde a realizat 15.980 de teste Babeş-Papanicolau şi 9.126 de mamografii.

Campania nu este singura cãreia Carrefour România i s-a alãturat anul acesta alãturi de Fundaţia Renaşterea, anterior luând parte la o altã iniţiativã împotriva cancerului de sân, ‘’Happy Run - Race for the Cure Romania’’, un alt eveniment care defineºte lupta pentru combaterea cancerului mamar.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus