Skip to main content

(P) Concurează cu cei mai buni gameri: vino între 22 și 25 septembrie în Carrefour Băneasa să urmărești turneul ASUS Republic of Gamers CS:GO

 
(P) Concurează cu cei mai buni gameri: vino între 22 și 25 septembrie în Carrefour Băneasa să urmărești turneul ASUS Republic of Gamers CS:GO

(P) Carrefour Băneasa, împreună cu ASUS, îi provoacă pe pasionații de gaming la campionatul de CS:GO (Counterstrike), ce se va desfășura în perioada 22-25 septembrie în Carrefour Băneasa și care va oferi premii în valoare totală de peste 1.700 de dolari, fără TVA.

Publicitate

Cele mai performante laptop-uri și desktop-uri de gaming de gaming de la ASUS, din gama “Republic of Gamers” (ROG) vor asigura o experiență de gaming nemaiîntâlnită, la cea mai înaltă calitate, care va face din fiecare frame al jocului unul memorabil.

Competiția de CS:GO este realizată cu suportul a 12 pc-uri ROG G20 - cele mai compacte laptop-uri de gaming din lume - iar meciurile vor putea fi urmărite live pe canalul de YouTube ASUS Romania.

Astfel, joi, începând cu ora 10:00, vor fi alese echipe a câte 5 jucători, în limita a maxim 32 de echipe formate din lista celor înscriși online în platforma dedicată, comunicată pe paginile de Facebook: ASUS Republic of Gamers Romania, ASUS Romania, cât și pe Carrefour Băneasa.

Aceștia vor concura pentru unul dintre următoarele premii:

locul 1:  mouse Republic of Gamers Buzzard+ mouse pad + șapcă ROG,

locul 2: mouse Republic of Gamers Sica,

locul 3: power bank ZenPower 10.000 mAh.

Participanții vor putea câștiga și premii la tombolă, 5 kituri de Gamer, constând în tricouri, brățări și stickere ROG, ce vor fi oferite zilnic aleator, prin tragere la sorți, tuturor participanților la eveniment.

Join the Republic!

Un eveniment oferit de Carrefour Romania și ASUS Romania.
 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu