Skip to main content

(P) Concurează cu cei mai buni gameri: vino între 22 şi 25 septembrie în Carrefour Băneasa să urmăreşti turneul ASUS Republic of Gamers CS:GO

 
(P) Concurează cu cei mai buni gameri: vino între 22 şi 25 septembrie în Carrefour Băneasa să urmăreşti turneul ASUS Republic of Gamers CS:GO

(P) Carrefour Băneasa, împreună cu ASUS, îi provoacă pe pasionaţii de gaming la campionatul de CS:GO (Counterstrike), ce se va desfăşura în perioada 22-25 septembrie în Carrefour Băneasa şi care va oferi premii în valoare totală de peste 1.700 de dolari, fără TVA.

Publicitate

Cele mai performante laptop-uri şi desktop-uri de gaming de gaming de la ASUS, din gama “Republic of Gamers” (ROG) vor asigura o experienţă de gaming nemaiîntâlnită, la cea mai înaltă calitate, care va face din fiecare frame al jocului unul memorabil.

Competiţia de CS:GO este realizată cu suportul a 12 pc-uri ROG G20 - cele mai compacte laptop-uri de gaming din lume - iar meciurile vor putea fi urmărite live pe canalul de YouTube ASUS Romania.

Astfel, joi, începând cu ora 10:00, vor fi alese echipe a câte 5 jucători, în limita a maxim 32 de echipe formate din lista celor înscrişi online în platforma dedicată, comunicată pe paginile de Facebook: ASUS Republic of Gamers Romania, ASUS Romania, cât şi pe Carrefour Băneasa.

Aceştia vor concura pentru unul dintre următoarele premii:

locul 1: mouse Republic of Gamers Buzzard+ mouse pad + şapcă ROG,

locul 2: mouse Republic of Gamers Sica,

locul 3: power bank ZenPower 10.000 mAh.

Participanţii vor putea câştiga şi premii la tombolă, 5 kituri de Gamer, constând în tricouri, brăţări şi stickere ROG, ce vor fi oferite zilnic aleator, prin tragere la sorţi, tuturor participanţilor la eveniment.

Join the Republic!

Un eveniment oferit de Carrefour Romania şi ASUS Romania.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus