Skip to main content

Pro TV: Îi mulțumim lui Mimi Brănescu. Pentru o producție de o asemenea anvergură, o echipă de scenariști este firească și aduce dezvoltări noi de situație și intrigă

 
Pro TV: Îi mulțumim lui Mimi Brănescu. Pentru o producție de o asemenea anvergură, o echipă de scenariști este firească și aduce dezvoltări noi de situație și intrigă
las fierbinti

Pro TV, poziție după plecarea scenaristului serialului Las Fierbinți, Mimi Brănescu. “Îi mulțumim lui Mimi Brănescu pentru că a făcut parte din echipă și îi urăm mult succes în proiectele următoare”, spun ofiailii Pro TV într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Publicitate

După ce Mimi Brănescu a ieșit din proiect, pentru Las Fierbinți scriu, printre alții Adrian Văncică (interpretul lui Celentano), Iulian Postelnicu, Mihai Bobonete și Dan Panaet, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Pro TV, despre schimbările din Las Fierbinți:

"Serialul Las Fierbinți are personaje bine construite,umor de calitate și este o comedie autentic românească, dezvoltată de o echipă de profesioniști. Pentru o producție de o asemenea anvergură, o echipă de scenariști este firească și aduce dezvoltări noi de situație și intrigă.

Adrian Văncică și Mihai Bobonete sunt în acest proiect încă din prima zi, Iulian Postelnicu și Dan Panaet completează formula, iar cu toții au contribuit la scenariile serialului.

Noul sezon, pregatit de echipa noua de scenaristi, a debutat deja la Pro TV joia trecută, iar rezultatele înregistrate, 31.7% cotă de piață pe segmentul publicului comercial, demonstrează că fenomenul Las Fierbinți continuă, iar poveștile sunt mai bune de la sezon la sezon.

Îi mulțumim lui Mimi Brănescu pentru că a făcut parte din echipă și îi urăm mult succes în proiectele următoare."
 

Reamintim că Mimi Brănescu, scenaristul Las Fierbinți, s-a retras din serialul de comedie, după nouă sezoane, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Și soția lui, actrița Mirela Oprișor – Aspirina în Las Fierbinți – a ieșit din serial, după cum Paginademedia.ro a scris aici

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Se ssimte ca a plecat. Noul sezon are glume expirate si un nivel de umor valabil la gradinita. Am vazut primele episoade, dar nu ma mai uit.
    Sper ca Branescu sa se intoarca, a facut treaba excelenta pana acum.

Trimite un comentariu