Skip to main content

SOCIAL MEDIA. Modificările aduse de Parlament la Legea Educaţiei, criticate intens pe reţelele de socializare

 
SOCIAL MEDIA. Modificările aduse de Parlament la Legea Educaţiei, criticate intens pe reţelele de socializare

SHARED NEWS. Articolul publicat pe Adevărul.ro cu titlul „Deputaţii au votat amnistia hoţiei intelectuale” a adunat aproape 9000 de share-uri şi like-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Extras din articolul publicat pe Adevărul.ro:

„Parlamentarii au aprobat pe articole legea prin care titlurile de doctor sunt acordate şi retrase de universităţi, nu de Ministerul Educaţiei, iar un plagiator poate renunţa de bunăvoie la doctorat, fără să răspundă pentru frauda intelectuală comisă. Demersul a fost criticat de Guvern, precum şi de preşedintele Klaus Iohannis, care a retrimis legea pe masa aleşilor în urmă cu trei luni, dar parlamentarii nu au ţinut cont de argumentele sale.”

Subiectul a fost tratat şi în prima pagină din ediţia de ieri a ziarului Adevărul, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În top 5 articole cu cele mai multe reacţii şi distribuiri, publicate ieri pe platformele de ştiri, se regăsesc două articole din Adevărul.ro, două de pe B1.ro şi unul de pe platforma Ziare.com.

O menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri. 


1. Adevărul.ro, “Deputaţii au votat amnistia hoţiei intelectuale”, de Radu Eremia - 8978 like-uri & share-uri;



2. B1.ro, “O nouă palmă dată Justiţiei: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, care abia a ieşit din închisoare, angajat la Curtea de Apel Galaţi” - 6116 like-uri & share-uri;



3. Adevărul.ro, “Cum circulăm corect pe autostradă. De ce eşti obligat să faci loc când conduci pe banda a doua şi primeşti flash-uri”, de Dani Dancea - 1569 like-uri & share-uri;



4. B1.ro, “Reacţii dure după ce ambasadorul SUA s-a fotografiat cu steagul secuiesc. Funar: Maghiarilor cărora nu le convine în România să plece! / Diaconu: Situaţia e jignitoare la adresa românilor” - 1491 like-uri & share-uri;



5. Ziare.com, “Nu mai platim RCA in functie de varsta - Legea a fost modificata in Senat, urmeaza votul deputatilor” - 1302 like-uri & share-uri.


Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus