Skip to main content

VIDEO. Agenţia Publicis semnează noua campanie pentru farmaciile Dona

 
VIDEO. Agenţia Publicis semnează noua campanie pentru farmaciile Dona

Agenţia de publicitate Publicis semnează noua campanie pentru lanţul de farmacii Dona. Protagonista campaniei este doamna Spirescu, bunicuța-detectiv prezentă şi în campania anterioară a lanţului de farmacii. 

Campania „Prețuri mai mici decât te aștepți” va fi prezentă pe TV, radio, outdoor, indoor îm materialele din farmacii şi în online.

Publicitate

Campania prezintă o bătrânică, pe doamna Spirescu, care pleacă într-o călătorie în căutarea farmaciilor cu celele mai mici preţuri la medicamente, pentru ca, în final, să e întoarcă la farmacia Dona.

Jorg Riommi, Chief Creative Officer Publicis România:

“Noua campanie Dona din toamna aceasta o regăsește pe doamna Spirescu căutând cele mai bune prețuri din farmacii. De această dată, bătrânica pornește într-o călătorie prin toată țara pentru a vedea imaginea de ansamblu a prețurilor din farmacii ca, mai apoi, la final, să revină la farmacia Dona.

Credem că noua abordare contribuie la instituirea ei ca expert oficial al prețurilor din farmacii și, mai mult, ca un nou personaj amuzant pe piața reclamelor TV românești; nu vezi des într-o reclamă a unei farmacii o bătrânică care să își conducă mașina galbenă prin toată țara. Noi suntem fericiți cu rezultatul final și suntem siguri că și publicul va fi de acord cu noi.”

Spotul publicitar Dona:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu