Skip to main content

Fostul coordonator al producţiilor de nonficţiune ale Pro TV, la Antena 1

 
Fostul coordonator al producţiilor de nonficţiune ale Pro TV, la Antena 1

Cosmin Ion, fostul director al MediaVision, compania care se ocupa de producţiile de nonficţiune ale Pro TV, va coordona producţia Antena 1.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, el va oferi consultanţă pe partea de producţie şi coordonare a producţiei pentru Antena 1. Conform aceloraşi surse, el va colabora cu Antena 1 şi pe partea de programming.

Contactat de Paginademedia.ro, Cosmin Ion nu a comentat informaţiile.

Cosmin Ion, carte de vizită:

Cosmin Ion s-a ocupat 15 ani de producţiile de nonficţiune ale Pro TV, din poziţia de director al companiei MediaVision. Practic, MediaVision era casa de producţiei sub care erau realizate toate show-urile de pe Pro TV, printre care Dansez pentru tine, Teo, Vocea României, Happy Hour, Românii au talent.

Cosmin Ion, fiul Ruxandrei Ion, a intrat în Pro TV la începuturile staţiei. În 1995, s-a ocupat de emisiunea pentru copii Abracadabra şi, de la sfârşitul anilor 90, a trecut la MediaVision. Pentru o scurtă perioadă de timp a fost Head of nonficiont production pe tot ce însemna Central European Media Enterprises.

Între 2012 şi 2014 a fost directorul studiourilor MediaPro. La începutul anului 2014, a fost printre cei cercetaţi an cazul MediaPro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Ce urâți si *** sunt bucătarii show-rilor si serialelor din televiziunea româbească privată ((:
 • titlul corect era ruxandra ion isi aduce fiul in echipa

  incredibil cum acesti scrupulosi care nu dadeau 2 bani pe intact cand erau la pro, acum nu au nicio problema sa incaseze bani de la voiculescu
 • încă odată spun că și cu toți oamenii din Pro, tot nu ajung la nivelul Pro
 • Jos cenzura! Aici puteti citi pe cine angajeaza intact http://www.paginademedia.ro/2014/12/cum-au-spalat-cei-11-retinuti-in-dosarul-mediapro-15-milioane-de-lei Ce sa mai dovedesc? Sorin Alexandrescu dan voiculescu si camelia voiculescu au fost condamnati in prima instanta pentru santaj si sunt sanse extrem de mici sa scape la apel!
 • Dar despre păcatele de la Look TV, nu comentează nimeni,sau sunteți toți ardeleni?Dacă ala e post TV, și o audienta de cat? 0,2%,și atunci ce cauta,hahalere ungurului în must- Carey, doar pt. prăpădiți de liga 1?
 • cosminion e ala cu ochelari rotunzi sau ala cu ochelari patrati?
 • Frumos! Inca un *** se alatura gastii de ***i din intact. Cine se aseamana se aduna!
 • Deci nepotismul mergea si pe la Pro si acum se muta la Antene?:))
 • Ceva audiente de aseara vedem si noi . Visuri ,,, Bendeac ,,, Jocuri de celebritate , nu stiria asta neimportanta , asa mama . asa fiu acolo sa se duca unde toti cei neimportanti

Trimite un comentariu

sus