Skip to main content

Producătorul Rambo, Total Recall și Terminator 3 a primit licență, în România, pentru o televiziune de comedie

 
Producătorul Rambo, Total Recall și Terminator 3 a primit licență, în România, pentru o televiziune de comedie

O nouă televiziune cu seriale de comedie a fost licențiată de CNA. Forul audiovizual a aprobat cererea pentru lansarea postului în limba maghiară Humor+ de către societatea CEE Broadcasting Co, în care acționar este producătorul de la Hollywood, Andrew G. Vajna.

Postul Humor+ va difuza seriale americane de comedie și, potrivit documentației depuse la CNA, ar putea să înceapă emisia până la sfârșitul acestui an.

Pentru început este planificată distribuția pentru România, Ungaria, Slovacia, Ucraina, Serbia și Croația, dar are acoperire în toată Uniunea Europeană, dar și Ucraina și Serbia. 

Potrivit reprezentanților postului, prezenți azi în fața CNA, postul va fi în limba maghiară, dar în țara noastră serialele vor fi subtitrare în română. 

Publicitate

Investiția companiei CEE Broadcasting Co. care a mai primit anul acesta opt licențe de la CNA este de șapte milioane de euro, pe an, în total. Pentru postul de comedie, investiția va fi de 800.000 de euro pe an, potrivit documentului depus la CNA.

Logoul Humor+

 

Grila de programe: 

Postul va difuza zilnic seriale de comedie de 30 de minute. Printre titluri se numără Familia Bundy, Joey, American Dad, Futurama, Dădaca, Millers, The Simpsons, American Dad, Adventures of Old Christine.

Aceasta este cea de-a noua licență audiovizuală prin satelit pe care o primește în românia societatea CEE Broadcasting Co. SRL, în care este acționar producătorul Andrew G Vajna. În luna iulie a acestui an, societatea a mai primit opt licențe audiovizuale pentru posturi tematice, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Este vorba de posturile Chilii TV (tematic gastronomic), Izaura TV (film, seriale), Joy TV(divertisment social), Kiwi TV (desene animate), Mozi+ (film), Prime (film și divertisment),Super TV 2 (film și divertisment), Zenebutik (muzical).

Andrew Vajna (foto) este uin producător de la Hollywood, de origine maghiară. El s-a ocupat, în calitate de producător sau de producător executiv, de filme precum Total Recall, Terminator 3, Greu de Ucis (1995) sau Rambo (II și III), conform IMDB

Date tehnice despre Humor+:

 • Satelit: Amos 3
 • Staţie up-link: Antenna Hungaria
 • Transportul canalor până la staţia de up-link se va face pe fibra optică-provider INES GROUP SRL.
 • Canalul se va difuza codat
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • De ce nu invata CNA sa aprobe canale straine in Romania, doar daca are dublata macar 30% din emisie? Daca Nicolae Ceausescu a subtitrat filmele, astia de dupa Revolutie tot asa au continuat. Pai s-a murit la Revolutie pentru schimbare. Inclusiv schimbarea de la subtitrare la dublare vocala si implicit creearea de locuri de munca noi. Asa se creeaza locuri noi de munca pentru dublare voci in Ungaria. CNA reprezinta Romania sau Ungaria? Trebuie sa iesim in strada chiar pentru orice?!
 • O completare importantă:
  Laszlo Daroczi a declarat pentru presă că televiziunea va fi lansată mai întâi în Ungaria. De asemenea, a explicat că toate producţiile difuzate în România vor fi difuzate în formatul original, dar cu subtitrare în limba română, în timp ce în alte ţări anumite producţii vor fi dublate în limba ţării respective (exemple: Ungaria, Croaţia).
 • Am mai postat linkuri și din păcate au fost cenzurate cu steluțe (deși au avut legătură cu știrea), de aceea am zis :)
 • Nu cenzureaza nimeni nicio sursa. In proiectul pe care l-au depus la CNA s-a mentionat ca se lanseaza in a doua parte a anului 2016.
 • Își va începe emisia până la sfârșitul anului? INCORECT. Postul se va lansa pe data de 30 octombrie :) Sper că nu cenzurați sursa: https://dtvnews.hu/hirek/negy-honap-alatt-kilencedik-csatornajat-inditja-a-tv2-csoport

Trimite un comentariu