Skip to main content

Cristian Lipan, încă un design premiat: Pentru Vecinul.net. Portofoliu impresionant pentru designerul român

 
Cristian Lipan, încă un design premiat: Pentru Vecinul.net. Portofoliu impresionant pentru designerul român

GALERIE FOTO. Cristian Lipan câştigă din nou la European Newspaper Award. Designerul român, multipremiat în ultimii ani la competiţia internaţională, a adus premiul pentru Vecinul.net, un proiect pe print cu finanţare europeană.

Publicitate

Ziarul a primit Premiu de Excelenţă la categoria „News Pages / Elections”, pentru modul în care a fost desenat, paginat şi ilustrat subiectul Brexit.

Norbert Kűpper, fondatorul competiţiei internaţionale:

„A avut o viziune extraordinară asupra Brexit: un şoricel care a muşcat una dintre stelele de pe steagul Uniunii Europene. Cititorii vor rămâne mereu cu această imagine memorabilă asupra Brexit”.

Cristian Lipan:

"Sunt bucuros că un ziar românesc de patru pagini a câştigat un premiu la „Oscarul ziarelor”, cum mai este denumită această competiţie, cu designul meu. Îl felicit pe Florin Cepraga pentru curajul nebun de a scoate un ziar, chiar dacă lunar şi cu numai patru pagini. A arătat că poţi face lucruri remarcabile cu fonduri europene dacă eşti corect şi lupţi pentru o idee. Este o lecţie pentru presa actuală de la noi, care mai mult dispare decât apare."

Zeci de premii pentru designerul român

Cristian Lipan este multipremiat la competiţiile internaţionale de design: 40 de premii la activ la competiţii precum European Newspaper Award, International Creative Media Award, Society for News Design si XMA Cross Media Award.

  • Anul trecut, a câştigat un premiu cu un proiect pentru ziarul Viaţa Liberă la European Newspaper Award.
  • În 2012, Cristian Lipan era premiat pentru logo-ul unei companii, dar şi pentru designul revistei interne a acesteia - Delta Concept
  • În 2011, Lipan câştiga la European Newspaper Award premiul pentru prima pagină, cu designul pentru ziarul Puterea.
  • Până în 2011, Cristian Lipan a fost premiat opt ani consecutiv la European Newspaper Award, semnând designul pentru publicaţii precum Adevărul, Business Standard, Viaţa liberă, Puterea şi Business Standard.

GALERIE FOTO. Cristian Lipan, proiectul Vecinul.net, cu care a câştigat anul acesta, dar şi ale execuţii cu care a luat premii în anii trecuţi:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Vaaai ce viziune...un șoricel care papă din steagul UE...

Trimite un comentariu

sus