Skip to main content

Gala Bravo, ai stil, mutată sâmbăta, după rezultatele slabe în audiențe

 
Gala Bravo, ai stil, mutată sâmbăta, după rezultatele slabe în audiențe

Schimbari în grila Kanal D. Gala Bravo, ai stil!, care până acum era programată duminica, va fi difuzata din această săptămână în fiecare sâmbătă de la ora 22:00.

Producția va fi înlocuită de emisiunea Se strigă darul, care până acum era sâmbăta. 

Publicitate

Mutarea vine după ce Kanal D a ajuns și pe locul patru în audiențe, în serile de duminică, fiind depășit, în special la nivel național, de Prima TV cu reality-show-u Schimb de mame. 

Spre exemplu, duminica aceasta, pe intervalul iUmor (20.00 - 22.10), Kanal D a fost aproape la egalitate cu Prima TV, cu o medie de 788.000 de persoane, la nivel întregii țări, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. La orașe, postul turcesc a fost pe patru, fiind depășit de România TV. 

În urmă cu două săptămâni, Kanal D a fost a patra televiziune, sub Antena 1, Pro TV și Prima TV, păe același tronson iUmor (20.00 - 22.10). La orașe, diferența dintre Kanal D, de pe locul al treilea și Antena 1 și Pro TV a fost importantă: Un milion media pentru Antena 1, 684.000 la Pro TV, în timp ce Kanal D a obținut o medie de 387.000 (cifrele integrale, AICI)

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Este f f adevarat ca daca nu o schimbati pe Iulia Albu din juriu, stimati conducatori ai canalului D, nu veti avea audienta deloc.Ff multi au renuntat sa se mai uite, pt ca ii enerva teribil aceasta persoana uracioasa, ,restul din juriu sunt f OK
  • pai cand o vede lumea pa iulia albu cu fitele si laudele ei ca are "studii" prefera sa schimbe canalul. dragi conducatori ai kanal D va rugam sa puneti o alta persoana in juriu la ' BRAVO AI STIL in locul iuliei albu , daca vreti sa va creasca audienta. nu ne place "ura " pe care o are iulia impotriva silviei si preferam sa nu ne mai uitam.
  • Nu inteleg mutarea. Kanal D are audiente ok cu "Bravo, ai stil"

    "Asta-i Romania" are audiente de maxim 111.000 de persoane pe comercial vs. Bravo ai stil care are 166.000 pe Comercial. Mai bine mutam Asta-i Romania de la 22:00, iar sambata de la 20:00 sa fie Se striga darul, Bravo ai stil sa ramana duminica.

Trimite un comentariu