Skip to main content

Ploaie de reclame la medicamente, valuri de share-uri: Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma, cel mai distribuit material din blogosferă:

 
Ploaie de reclame la medicamente, valuri de share-uri: Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma, cel mai distribuit material din blogosferă:

Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma s-a distribuit intens pe Facebook. Din concluzii: 1.5 milioane de spoturi au fost date pe TV într-un an. În medie, sunt 23 de ore pe zi de reclame la medicamente pe toate posturile TV din ROmânia. Industria pharma e, de departe, cea mai importantă categorie de advertiseri.

Publicitate

Articolul de pe blogul lui Cătălin Tolontan, despre care Paginademedia.ro a scris aici, a fost cel mai distribuit material din blogosferă: a adunat aproape 700 de aprecieri şi distribuiri pe facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Concluziile analizei, aici.

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri în blogosferă sunt articole de pe blogurile Tolo.ro, Printesaurbana.ro, Blogurile Adevărul, Simonatache.ro şi Zoso.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, “23 de ore pe zi - publicitate TV la medicamente în România! Cum apără Ministerul Sănătăţii corporaţia Sanofi-Zentiva” 

- 677 like-uri & share-uri;

MS zice că transparentizarea plăților din domeniul medical, ”care are un caracter preventiv anticorupție”, se bazează pe ideea că firmele sînt obligate să declare firfireii sponsorizărilor, dar nu veniturile serioase primite de medici!

Se exclud de la declarații, crede ministerul, ”sumele medicilor din conducerea companiilor”.

Dacă ești sponsorizat pentru o conferință, lumea intră în alertă, dar dacă ești în cercul șefilor unei companii pharma, nu e nici o problemă.

2. Printesaurbana.ro, “DINȚII ȘI PĂRINȚII” 

- 339 like-uri & share-uri;

Am să scriu acest post pentru toți părinții, bunicii, unchii și mătușile copiilor care au dinți. Dacă nu au dinți, nu trebuie să meargă la stomatologie, dar cum o astfel de anomalie (agenezie dentară totală) nu există, copilul trebuie dus la control stomatologic începând de la 3 ani, cel târziu.

3. Blogurile Adevarul, “Lovitură dată birocraţiei: autorizaţiile de construire şi avizele se vor obţine online”, de Lulea Marius Dorin  

- 253 like-uri & share-uri;

Guvernul dă o puternică lovitură birocraţiei: cea mai mare parte a procesului de autorizare a construcţiilor se poate desfăşura online. Acest aspect şi alte lucruri bune înscrise în ordonanţa de urgenţă le veţi regăsi în articolul de mai jos.

4. Simonatache.ro, “Scrisoare către o vrăjitoare”

- 124 like-uri & share-uri;

În atenţia Doamnei Adevărata Mamă Brăţara, Profesor Universitar Doctor Vrăjitor, Decan al Facultăţii de Vrăjitorie, Preşedinte Onorific al Colegiului Vrăjitoarelor: Stimată doamnă Profesor Vrăjitor,

Numele meu e Simona T. și v-am obținut adresa prin amabilitatea domnului Ha­rry Potter, care înțeleg că v-a fost student, elaborîndu-și sub coordonarea dumneavoastră și lucrarea de doctorat, cu tema „Dezlegarea de cununii, încotro? O incursiune între tradiție și modernitate.

5. Zoso.ro, “De ce e nevoie de teme și de teme acasă”  

- 56 like-uri & share-uri.

Mă văd nevoit să explic iar adulților fără copii sau fără experiență în învățământ, nu neapărat din poziția de tată de elev, ci mai degrabă din cea de cunoscător peste medie al sistemului de educație românesc, cel puțin la nivelurile primare (unii dintre voi știți cum se numește de fapt Școala Normală Elena Cuza).

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Trimite un comentariu