Skip to main content

(P) Dan Cruceru: La un an de la lansare, Taticool înregistrează cifre remarcabile

 
(P) Dan Cruceru: La un an de la lansare, Taticool înregistrează cifre remarcabile

(P) În urmă cu un an, fostul prezentator TV Dan Cruceru a lansat blogul de parenting Taticool.eu. Cum s-a descurcat platforma online dedicată tăticilor, dar și părinților dedicați sau viitorilor părinți?

Publicitate

Dan Cruceru:

"A fost absolut surprinzătoare reacția publicului. Taticool are un succes la care nici nu visam atunci când l-am lansat. A fost ceva creat din pasiune, din dragoste pentru copilul meu și nu mă gândeam să facem neapărat performanță."

Cifrele de trafic arată clar că blogul Taticool a devenit, într-un singur an, unul dintre cele mai vizitate bloguri de parenting din România: peste 1 milion de cititori unici și mai mult de 21 de mii de fani pe facebook, obținuți organic. În plus, platforma dedicată părinților a înregistrat recorduri de peste 60 de mii de cititori unici pe zi, date de trafic pe care, de obicei, le înregistrează marile site-uri consacrate.

Dan Cruceru:

"De unde acest succes? Foarte multă muncă, postez zilnic cel puțin un articol, și un amestec perfect între informație de mare interes și momente amuzante sau drăgăstoase realizate împreună cu fetița mea Sophia. De exemplu, o serie de articole în care analizam noua lege privind Concediul pentru Creșterea Copilului are peste 200 de mii de cititori, iar clipurile amuzante cu Sophia, au făcut sute de mii de vizualizări."

Pe partea de publicitate, Taticool colaborează cu Parenting Ads, singura regie specializată pe site-urile de parenting din România.

Dan Cruceru:

"Vreau să le mulțumesc tare mult cititorilor că îmi acordă din timpul lor. Le promit că voi continua să le aduc articole interesante. În plus, Taticool se va vedea și în alte media în curând. Așa că rămâneți alături de noi pentru surprize foarte frumoase. Pupici cu înghețată!- cum zice fiică-mea!" 

GALERIE FOTO. Credit: antochiphoto.com, via taticool.eu

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitari Dan!
    Multumim mult pentru mentionare si pentru profesionalismul cu care tratezi atat proiectele tale editoriale cat si proiectele de advertising pe care le derulam impreuna! Tinem pumnii pe viitor :)
  • @Alina: M-as bucura tare mult ca cei 60 de mii de cititori unici sa apara zilnic pe pagina mea. Ar fi genial. Audienta lunara a blogului este una ridicata, dar e totusi un blog de nisa. Cum se precizeaza si in articol, insa, este vorba despre recorduri. Da, am avut chiar 62 de mii de cititori intr-o zi, pe un articol mega viralizat, preluat de foarte multe site-uri, inclusiv site-uri tabloid. Pot demonstra oricand acest lucru. Gasesti articolul in link: http://taticool.eu/10-reguli-de-aur-pentru-cresterea-unui-copil-de-la-cel-mai-mare-pedagog-din-istorie/ Una peste alta, vreau sa le multumesc tuturor cititorilor ca acceseaza acest blog.
  • @Gigi- Cu foarte multe share-uri obtin audiente organice. Lucrez aproximativ 10 ore pe zi pentru acest blog si fiecare articol il distribui in cateva zeci de grupuri cu persoane interesate de subiecte de parenting. Nu e niciun siretlic, ci foarte multa munca.
  • M-am uitat pe pagina de Facebook "Taticool" si am observat ca 90% dintre share-uri sunt facute de Dan Curceru prin diverse grupuri de pe Facebook.
  • 60,000 pe zi?????? de unde aceste date? cred ca daca publicati asemenea date ar trebui sa le verificati - sau daca e un articol platit se poate spune orice?
  • 60 de mii de cititori unici pe zi? poate pe luna! Cred ca Paginademedia.ro trebuie sa verifice datele din articolele platite.

Trimite un comentariu