Skip to main content

(P) Dan Cruceru: La un an de la lansare, Taticool înregistrează cifre remarcabile

 
(P) Dan Cruceru: La un an de la lansare, Taticool înregistrează cifre remarcabile

(P) În urmă cu un an, fostul prezentator TV Dan Cruceru a lansat blogul de parenting Taticool.eu. Cum s-a descurcat platforma online dedicată tăticilor, dar şi părinţilor dedicaţi sau viitorilor părinţi?

Publicitate

Dan Cruceru:

"A fost absolut surprinzătoare reacţia publicului. Taticool are un succes la care nici nu visam atunci când l-am lansat. A fost ceva creat din pasiune, din dragoste pentru copilul meu şi nu mă gândeam să facem neapărat performanţă."

Cifrele de trafic arată clar că blogul Taticool a devenit, într-un singur an, unul dintre cele mai vizitate bloguri de parenting din România: peste 1 milion de cititori unici şi mai mult de 21 de mii de fani pe facebook, obţinuţi organic. În plus, platforma dedicată părinţilor a înregistrat recorduri de peste 60 de mii de cititori unici pe zi, date de trafic pe care, de obicei, le înregistrează marile site-uri consacrate.

Dan Cruceru:

"De unde acest succes? Foarte multă muncă, postez zilnic cel puţin un articol, şi un amestec perfect între informaţie de mare interes şi momente amuzante sau drăgăstoase realizate împreună cu fetiţa mea Sophia. De exemplu, o serie de articole în care analizam noua lege privind Concediul pentru Creşterea Copilului are peste 200 de mii de cititori, iar clipurile amuzante cu Sophia, au făcut sute de mii de vizualizări."

Pe partea de publicitate, Taticool colaborează cu Parenting Ads, singura regie specializată pe site-urile de parenting din România.

Dan Cruceru:

"Vreau să le mulţumesc tare mult cititorilor că îmi acordă din timpul lor. Le promit că voi continua să le aduc articole interesante. În plus, Taticool se va vedea şi în alte media în curând. Aşa că rămâneţi alături de noi pentru surprize foarte frumoase. Pupici cu îngheţată!- cum zice fiică-mea!"

GALERIE FOTO. Credit: antochiphoto.com, via taticool.eu

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Parenting ADS Parenting ADS
    Felicitari Dan!
    Multumim mult pentru mentionare si pentru profesionalismul cu care tratezi atat proiectele tale editoriale cat si proiectele de advertising pe care le derulam impreuna! Tinem pumnii pe viitor :)
  • Dan Dan
    @Alina: M-as bucura tare mult ca cei 60 de mii de cititori unici sa apara zilnic pe pagina mea. Ar fi genial. Audienta lunara a blogului este una ridicata, dar e totusi un blog de nisa. Cum se precizeaza si in articol, insa, este vorba despre recorduri. Da, am avut chiar 62 de mii de cititori intr-o zi, pe un articol mega viralizat, preluat de foarte multe site-uri, inclusiv site-uri tabloid. Pot demonstra oricand acest lucru. Gasesti articolul in link: http://taticool.eu/10-reguli-de-aur-pentru-cresterea-unui-copil-de-la-cel-mai-mare-pedagog-din-istorie/ Una peste alta, vreau sa le multumesc tuturor cititorilor ca acceseaza acest blog.
  • Dan Dan
    @Gigi- Cu foarte multe share-uri obtin audiente organice. Lucrez aproximativ 10 ore pe zi pentru acest blog si fiecare articol il distribui in cateva zeci de grupuri cu persoane interesate de subiecte de parenting. Nu e niciun siretlic, ci foarte multa munca.
  • gigi gigi
    M-am uitat pe pagina de Facebook "Taticool" si am observat ca 90% dintre share-uri sunt facute de Dan Curceru prin diverse grupuri de pe Facebook.
  • alina alina
    60,000 pe zi?????? de unde aceste date? cred ca daca publicati asemenea date ar trebui sa le verificati - sau daca e un articol platit se poate spune orice?
  • Ion Ion
    60 de mii de cititori unici pe zi? poate pe luna! Cred ca Paginademedia.ro trebuie sa verifice datele din articolele platite.
  • nicoleta nicoleta
    e cel mai cool blog de tatici
  • Anna Anna
    Si de popular ce e plateste publicitate?!

Trimite un comentariu

sus