Skip to main content

(P) Privesc.eu, ofertă specială: 1,99 euro pe lună. Transmisii Live și o arhivă de 23.000 de ore pentru posturi TV, publicații online și nu numai. Istoria portalului

 
(P) Privesc.eu, ofertă specială: 1,99 euro pe lună. Transmisii Live și o arhivă de 23.000 de ore pentru posturi TV, publicații online și nu numai. Istoria portalului

(P) Ofertă specială de abonament pentru platforma de transmisiuni video Live Privesc.Eu: doar 1,99 euro pe lună, față de 4,99 euro în mod obișnuit.

Promoția de 1,99 euro pe lună este valabilă pentru un abonament încheiat pe o perioadă de 12 luni și este deschisă tuturor celor interesați de conținut video: posturi TV locale (care nu au acces la evenimentele centrale), televiziuni naționale, agenții de știri, publisheri online, dar și persoane fizice.

Publicitate

Ce oferă Privesc.eu:

Transmisiuni în direct de la evenimente din domenii diverse:

- Zeci de ore de transmisiuni video (sunt zile cu peste 70 de ore de Live)
- prioritare sunt informațiile care țin de activitatea Parlamentului, Senatului, Guvernului și a altor autorități publice centrale și locale.
- transmisiuni de la evenimente din domeniile economic, monden, sportive, concerte.
- Posibilitatea de a difuza imagini 360 grade.

- Toate intervențiile președintelui României au și transcriere atașată. La solicitarea abonatului, se pot livra și transcrierile altor evenimente.

OFERTĂ SPECIALĂ: Abonament de 1,99 pe lună la Privesc.eu, AICI

Abonații primesc acces la arhiva Privesc.eu, adică:

- aproximativ 27.000 de evenimente
- 23.000 de ore de video în format FullHD și4K
- 100 Terrabytes de informație

Montaj direct pe site

Funcția CITAT. Un instrument util pentru abonați: ei pot selecta dintr-o înregistrare minutele care îi interesează (prin cut/paste direct pe Privesc.eu) și pot folosi apoi, cu embed, fragmentul respectiv, pe site-uri sau pe Facebook.

Durata fragmentului este limitată la cel mult cinci minute.

Privesc.eu folosește serviciul Azure al companiei Microsoft, ceea ce asigură stabilitatea rețelei în cazul evenimentelor cu mulți vizitatori simultan.

“Situații cu 25-30.000 de conexiuni simultane se întâmplă zilnic, dar au fost și evenimente pe care au intrat peste 100.000 de vizitatori în același timp”, spun oficialii Privesc.eu.

Istoria Privesc.eu. O platformă lansată pe un val de proteste

Privesc.eu a fost lansat în 2009 la Chișinău, pe valul protestelor post-electorale și tentativele stângace a autorităților moldave de a limita accesul la informații de inters public.

Din 2011, Privesc.eu a intrat și pe piața media din Romania.

În prezent, site-ul a ajuns la 18 milioane de afișări pe lună, iar pagina de Facebook numără 112.000 de fani.

“Anul 2016 a fost important pentru dezvoltarea Privesc.Eu în primul rând pentru faptul că serviciile de Live streaming pe internet s-au cristalizat adânc în activitatea zilnică atât a mass-media cât și a consumatorilor privați. Azi nu cred că mai asimilăm pe deplin o informație dacă nu are și partea de video incorporată”, spun reprezentanții platformei. 

OFERTĂ SPECIALĂ: Abonament de 1,99 pe lună la Privesc.eu, AICI

 

Facilitățile Privesc.Eu, cu explicații:

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu