Skip to main content

SHARED NEWS. De ce a plecat Moise Guran de la Digi24? Răspunsul, de interes pentru internauţi

 
Moise Guran
Moise Guran

”Mă jignesc zvonurile conform cărora am plecat din cauză că nu aveam rating la Digi24. Nu are nicio legătură”, a spus Moise Guran, citat de Adevărul.ro, la evenimentul de lansare a noii sale aplicaţii de ştiri, Biziday. Jurnalistul a explicat, în cadrul evenimentului de la Cluj, motivul pentru care a decis sa plece de la postul de ştiri Digi24.

Publicitate

Din materialul pubicat pe Adevărul.ro:

“Emisiunea avea un rating bun, 200.000 de persoane, public tânăr, e foarte bine. N-aveam niciun motiv să plec, dar... n-avem niciun motiv să rămân. Pentru ce să rămân? Să mă vadă mama la televizor. Îi trimit o poză. Am decis să plec pentru că am pierdut foarte mult timp, noi, generaţia de jurnalişti din care fac parte, am pierdut foarte mult timp. Jurnaliştii obişnuiesc să spună, noi nu facem educaţie, aşa este, şcoala face educaţie, dar în acelaşi timp noi suntem datori să spunem adevărul. Este acesta un tip de educaţie? N-aş fi zis. Astăzi însă observând că te loveşti pur şi simplu de un perete…”

Articolul publicat pe site-ul de ştiri Adevărul.ro, cu titlul “De ce a plecat Moise Guran de la Digi24: „Nu se mai poate salva nimic din generaţia părinţilor mei, pentru că sunt legaţi de televizorul ăla“, a adunat peste 9.300 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Aplicaţia Biziday, lansată de Moise Guran la sfârşitul săptămânii trecute, a fost deja descărcată de zeci de mii de ori. Articolul publicat pe site-ul Paginademedia.ro, cu titlul “Aplicaţia Biziday, zeci de mii de descărcări în mai puţin de 48 de ore. Textul despre aplicaţie, mii de share-uri”, a adunat peste 4.300 de like-uri şi share-uri, potrivit monitorizării Facebrands PRO.

Din material:

“La mai puţin de 48 de ore de la lansare, aplicaţia Biziday are deja zeci de mii de descărcări. La rândul lui, textul prin care Moise Guran explică ce poate face aplicaţia a fost share-uit de mii de ori, fiind cel mai distribuit material din blogosferă. Oficial, aplicaţia Biziday a fost disponibilă pe App Store şi pe Google Play începând de joi dimineaţă. Până la această oră, aplicaţia lansată de Moise Guran are, deja, aproape 50.000 de descărcări.”

În topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate în weekend pe site-urile de ştiri, au intrat materialede pe site-urile Adevarul.ro, Profit.ro, Romanialibera.ro, Paginademedia.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate în weekend pe platformale de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Adevarul.ro, “De ce a plecat Moise Guran de la Digi24: „Nu se mai poate salva nimic din generaţia părinţilor mei, pentru că sunt legaţi de televizorul ăla“, de Remus Florescu

- 9.337 like-uri & share-uri;

2. Profit.ro, “Firmele nu vor mai putea fi sancţionate de către inspectori dacă aceştia nu le-au pus la dispoziţie în prealabil un plan de conformare”

- 4.495 like-uri & share-uri;

3. Romanialibera.ro, “Jocul parşiv al infractorului Dragnea”, de Grigore Cartianu

- 4.359 like-uri & share-uri;

4. Paginademedia.ro, “Aplicaţia Biziday, zeci de mii de descărcări în mai puţin de 48 de ore. Textul despre aplicaţie, mii de share-uri”, de Daniel Puisor

- 4.350 like-uri & share-uri;

5. Hotnews.ro, “EXCLUSIV 1151 de romani si-au platit online obligatii fiscale in valoare de peste 971.000 lei in cele doua zile de la inrolarea ANAF in Ghiseul.ro”, de Adrian Vasilache

- 4.267 like-uri & share-uri.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sore Sore
    Nu stiam ca Starea Natiei e scrisa de Catavencii, dar acum, ca stiu, ma si mir ca nu mi-am dat seama. Glumele alea obosite, din 1993, plus grobianismul prezentatorului erau indicii temeinice.
  • Mm Mm
    Sore habar nu ai despre ce vorbesc. Nu stau acum sa compar cine citeste ce scriu Catavencii si ce scrie Guran, nu am masuratori sau ceva, eu vorbeam de emisiunea Starea Natie care e realizata tot de ei. Atat la TVR cat si la Digi24 aveau emisiunea dupa Guran si intrau pe o audienta dezastruoasa, ei facand de cel putin 3 ori audienta marii vedete Guran.Se pare ca nu prea stii asta, dar iti dai cu parerea. Ana scrie neadevaruri, nimeni nu pleca mai devreme, li se dadea sa faca orice ca sa le umple timpul chiar daca se producea pe stoc. Or fi cei mai in varsta votanti psd, dar cel putin nu mint si nici nu inventeaza ca cei tineri.
  • ana ana
    Guran rules. Iar aia cu parintii...s-a vazut la vot ca are dreptate. Sa va zic eu cum munceau parintii nostri care acum cer pensii mari. Pe vremea lui ceau, ajungeau acasa de 5 ori pe saptamana la ora 12. De ce? Ii lasau sefii ca nu mai aveau treaba. Uneori la 11...Da nu indraznesc sa ne zic acum ptr ca mi-ar spune ca tin cu UE.
  • Sore Sore
    Mm, nu citeste nimeni ce scriu aia de la Catavencii. Rectific, mai citesc cativa pensionari PSD-isti, vreo 7, cu tot cu tine.
  • Thor Thor
    Mai degrabă aș fi fost curios să aflu de ce nu mai apare deloc la Digi. Ne promisese că va apărea o dată pe săptămână, începând cu 5 septembrie. Cine a mințit? Moise Guran sau Digi 18, prin Cosmin Prelipceanu?
  • Andrei Andrei
    Moise Guran este următorul Mircea Badea. Word!
  • Bob Bob
    Mă foarte îndoiesc că acest domn atrăgea în fața ecranelor 200.000 de tineri consumatori.
  • Mm Mm
    Da maaa, nu e de la audiente. Nici de la Catavencii care fac misto de el peste tot pe unde trebuie sa se chinuie cu audientele dupa emisiunea lui. Nuuuu. De vina sant batranii aia prosti care se uita la TV. Daa, obsedati prosti, batrani si inapoiati care mai voteaza si cu pesedeul. Nu e problema ca sunt parinti lui, ***.
  • tbancu tbancu
    Patrick André de Hillerin:
    Moise Guran a lansat o aplicație prin care veți citi știrile pe care le-ar citi el (deocamdată). Este clar pentru oameni informați, independenți, care știu să-și aleagă singuri informația.

Trimite un comentariu

sus