Skip to main content

SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva

 
SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva
UPDATE. Sâmbătă, 21 ianuarie, 23.10 Situație fără precedent. Deși Antena 1 a scos emisiunea din grila „din motive care nu țin de postul tv, organizatorul Bingo Uniplay Show susține că „își asumă responsabilitatea” și va difuza programul, duminică, pe post. 
 
„Informația difuzată anterior a fost greșită. Update: Emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine la ora 20:00!”
 
UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 12.00. Antena 1 a anunțat din nou la știrile dimineții, în jurul orei 7.50. Că emisiunea Uniplay Bingo nu va fi difuzată și că în locul acesteia a fost programat filmul Celularul, cu Jason Statham. 
 
UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 19.00. Antena 1 a schimbat din nou programul. Uniplay Bingo Show va fi la ora 20.00, iar filmul Celularul a fost mutat la ora 22.00. 
 

Afară de pe post după patru ediții. Emisiunea Bingo Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu, nu va mai fi duminică, 22 ianuarie, la Antena 1, după audiențele dezastruoase din ultimele săptămâni.

Organizatorii emisiunii Bingo Uniplay Show au anunțat sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”, fără a da alte detalii. Nu s-a precizat o altă oră sau dată a emisiunii și nici ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat deja cartoane bingo. 

Și programul Antenei 1 a fost modificat tot astăzi. Astfel, duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.00, în locul emisiunii Bingo Uniplay show, prezentată de Horia Brenciu, apare un film artistic: Celularul, urmat de Mumia revine. 

Publicitate

Antena 1 se delimitează de emisiunea bBingo Uniplay Show, printr-un mesaj postat sâmbătă seara pe site-ul postului TV și difuzat la Observator:  

„Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

AUDIENȚE

În ultimele două săptămâni, audiențele Antenei 1 au fost mult sub media postului, cu Bingo Uniplay Show. În urmă cu două săptămâni, Antena 1 a avut locurile patru și cinci la nivelul întregii țări și pe doi pe comercial, fiind depășit chiar și de România TV și Antena 3 (cifrele, AICI). 

Săprămâna trecută, postul a coborât și mai mult cu Uniplay Bingo: pe șase, la orașe și în toată țara, sub Antena 3, Prima TV și România TV (cifrele, AICI). 

CRONOLOGIE. Cum a anunțat Antena 1 că nu mai difuzează Bingo Uniplay Show

Ora 19.45, la Observator, realizatoarea anunță că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

Ora 19.46. Același mesaj este postat și pe pagina a1.ro, pe care se anunță și filmul care intră în locul Uniplay Bingo, Celularul. 

Ora 20.00. Pe pagina de Facebook Uniplay Show este postat un mesaj ambiguu, în care se menționa că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”

Ora 23.00. Pe pagina de Facebook Uniplay, mesajul inițial este modificat: „Informația difuzată anterior a fost greșită. UPDATE: Uniplay își asumă responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine (duminică, 22 ianuarie) la ora 20.00”. 

Ora 23.15. Mesajul de pe pagina de Facebook Uniplay Show, modificat din nou: dispare formulare „își asumă responsabilitatea”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iar le-au tras în PIEPT pe Români ,după ,,TELEROBINGO, BINGO, SUPER BINGO METROPOLITAN" , Românii, au luat țeapă şi cu al patrulea joc ,,UNYPLAI BINGO" .FRAȚILOR nu-i mai faceți pe alții, cu bani, iar voi ați ,alimentat săptămână de săptămână toate jocurile de noroc, difuzate de Antena 1 şi voi rămâneți cu buza umflată.
  • Nu trebuia sa mai băgați acest concurs ca faceți oamenii sa aștepte filmul celularul și din păcate vedem o mascarada bravo antena 1 meritați sa fiți pe locul 5 sau 6 ca induceți oamenii în eroare.mulțumesc
  • S-a anunțat acum pe Antena 1 că emisiunea revine în seara asta, de la 20.00. E și un mesaj pus sub sigla postului.
  • Normal ca nu va place Horia Brenciu deoarece Horia are un nivel ridicat de cultura nu ca alții care înjură pe post.
  • FORMATUL EMISIUNII CONCURS ESTE LAMENTABIL !...NU MAI SPUN DE PREZENTATORI SI INVITATI ! INTRODUCETI FILME CU STAN SI BRAN SI VETI AVEA AUDIENTA DUBLA !!!
  • Invoca audientele ca motiv, cand cel real este ca patronul cazinoului e in lipsa de bani. lipsa care a dus la neplata angajatilor, care a dus la revolta acestora de a mai munci, care a dus la inchiderea casinoului la grande vie. Era si firesc sa se intample asta.
  • Iar scandal pentru audiente! Toate televiziunile se pot da peste cap si nu vor rezolva problema audientelor. Daca studiati cifrele se poate trage concluzia ca o cota de piata semnificativa este rezervata unei singure televiziuni. Cred ca publicul detinator de "people-metre" nu este ales intamplator. Un banal quizz-show scoate cifre cat un meci UEFA . Trei filme difuzate unul dupa altul sunt toate "lider de piata". Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor ar trebui restructurata si asa va fi posibil (poate) ca si alte televiziuni sa aiba o sansa la aceasta piata de publicitate care ruleaza mai multe sute de milioane de euro. Reprezentantii televiziunilor din ARMA dorm in papuci. Credeti ca un public de "cca 1200 de gospodarii" o sa decida unde se duc acesti bani? Cine alcatuieste "esantionul reprezentativ" are cheia audientelor, poate nu e clar pentru cineva. Asta cred eu analizand mereu cifrele afisate. Piata 18-49, public comercial, nu este corect alcatuita.
  • Vai de capul vostru [ANTENA GRUP ],nu stie ''stanga ce face dreapta''.*** marca ANTENA ,santem satui de managmentul deficitar al acestui trust.
  • Antena 1 ar trebui sa renunte la aceasta emisiune de 2 lei! Mai bine cumparau un serial sau filme, ori un format gen: Duminica in familie.

Trimite un comentariu