Skip to main content

SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva

 
SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva
UPDATE. Sâmbătă, 21 ianuarie, 23.10 Situaţie fără precedent. Deşi Antena 1 a scos emisiunea din grila „din motive care nu ţin de postul tv, organizatorul Bingo Uniplay Show susţine că „îşi asumă responsabilitatea” şi va difuza programul, duminică, pe post.
Publicitate
„Informaţia difuzată anterior a fost greşită. Update: Emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine la ora 20:00!”

UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 12.00. Antena 1 a anunţat din nou la ştirile dimineţii, în jurul orei 7.50. Că emisiunea Uniplay Bingo nu va fi difuzată şi că în locul acesteia a fost programat filmul Celularul, cu Jason Statham.
UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 19.00. Antena 1 a schimbat din nou programul. Uniplay Bingo Show va fi la ora 20.00, iar filmul Celularul a fost mutat la ora 22.00.

Afară de pe post după patru ediţii. Emisiunea Bingo Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu, nu va mai fi duminică, 22 ianuarie, la Antena 1, după audienţele dezastruoase din ultimele săptămâni.

Organizatorii emisiunii Bingo Uniplay Show au anunţat sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”, fără a da alte detalii. Nu s-a precizat o altă oră sau dată a emisiunii şi nici ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat deja cartoane bingo.

Şi programul Antenei 1 a fost modificat tot astăzi. Astfel, duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.00, în locul emisiunii Bingo Uniplay show, prezentată de Horia Brenciu, apare un film artistic: Celularul, urmat de Mumia revine.

Antena 1 se delimitează de emisiunea bBingo Uniplay Show, printr-un mesaj postat sâmbătă seara pe site-ul postului TV şi difuzat la Observator:

„Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

AUDIENŢE.

În ultimele două săptămâni, audienţele Antenei 1 au fost mult sub media postului, cu Bingo Uniplay Show. În urmă cu două săptămâni, Antena 1 a avut locurile patru şi cinci la nivelul întregii ţări şi pe doi pe comercial, fiind depăşit chiar şi de România TV şi Antena 3 (cifrele, AICI).

Săprămâna trecută, postul a coborât şi mai mult cu Uniplay Bingo: pe şase, la oraşe şi în toată ţara, sub Antena 3, Prima TV şi România TV (cifrele, AICI).

CRONOLOGIE. Cum a anunţat Antena 1 că nu mai difuzează Bingo Uniplay Show

Ora 19.45, la Observator, realizatoarea anunţă că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

Ora 19.46. Acelaşi mesaj este postat şi pe pagina a1.ro, pe care se anunţă şi filmul care intră în locul Uniplay Bingo, Celularul.

Ora 20.00. Pe pagina de Facebook Uniplay Show este postat un mesaj ambiguu, în care se menţiona că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”

Ora 23.00. Pe pagina de Facebook Uniplay, mesajul iniţial este modificat: „Informaţia difuzată anterior a fost greşită. UPDATE: Uniplay îşi asumă responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine (duminică, 22 ianuarie) la ora 20.00”.

Ora 23.15. Mesajul de pe pagina de Facebook Uniplay Show, modificat din nou: dispare formulare „îşi asumă responsabilitatea”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    Nu sunt amator de Bingo, regret chiar faptul că a primit autorizație pentru acest fel de joc un grup de persoane care au mai falimentat două firme, însă o decizie de difuzare sau nedifuzare a unei emisiuni interactive nu se ia de azi pe mâine.

    Probabil emisiunea următoare (dacă va mai fi), va fi de la 16:00 sau chiar mai devreme.
  • geo geo
    Cred că se lasă cu scandal.
    A apărut un nou anunț pe Facebook.
    Informația difuzată anterior a fost greșită. Update: Uniplay isi asuma responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine la ora 20:00.
  • dan andrei dan andrei
    Sa faca la fel si cu Sinteza zilei si intreg programul de pe Antena 3.
    Succes!...
  • Iuli Iuli
    Foarte bine! Antena trebuia sa scoata acest joc dupa prima difuzare. Duminica mai bine ar baga desene, asa ar iesi pe 1, degeaba le baga sambata cand e Las Fierbinti, pe 2 o sa ramana
  • Cristi Cristi
    Uraaaaaaaw
    Poate nu il mai bagă și pe *** ăsta expirat la TV.sal de-a naibii afară că nu are haz de loc.

Trimite un comentariu

sus