Skip to main content

CNA a prelungit cu noua ani licenta postului Kiss FM din Barlad

 
CNA a prelungit cu noua ani licenta postului Kiss FM din Barlad

Consiliul National al Audiovizual a votat azi prelungirea cu noua ani a licentei audiovizuale pentru postul de radio Kiss FM din Barlad.

Publicitate

Licenta de emisie a statiei locale Kiss FM din Barlad urma sa expire pe data de 10 martie 2017. Postul emite in Barlad pe frecventa 88.00 FM.

Solicitarea a fost votata in unanimitate de cei opt membri prezenti la sedinta CNA de azi: VIorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea.

De la sedinta CNA de azi lipsesc trei membri: Florin Gabrea, Valentin Jucan si Orsolya Eva Borsos. Potrivit informatiilor primite de la reprezentanti ai Consiliului, cei trei sunt in concediu pana la sfarsitul saptamanii.

Reamintim ca sedinta de ieri nu s-a tinut din lipsa de cvorum, pentru ca patru dintre membri au depus cereri de intrare in concediu: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Orsolya Eva Borsos si Radu Calin Cristea (Detalii aici). Dintre aceastia, Radu Calin Cristea este prezent la sedinta de azi.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus