Skip to main content

OFICIAL. Antena 1 anunță emisiunea nouă cu Florin Ristei și Diana Munteanu, în locul Mireasă pentru fiul meu

 
OFICIAL. Antena 1 anunță emisiunea nouă cu Florin Ristei și Diana Munteanu, în locul Mireasă pentru fiul meu

Diana Munteanu și Florin Ristei prezintă la Antena 1 noua emisiune ”Prietenii de la 11”, o nouă emisiune tip magazin, informație anunțată în premieră de Paginademedia.ro, AICI. Emisiunea va debuta pe 6 martie, de la ora 11.00 și va avea o durată de două ore. Emisiunea vine în locul formatului reality Mireasă pentru fiul meu, pe care Antena 1 l-a avut de mai mulți ani. 

Emisiunea va acoperi subiecte despre tendințe, atât din zonele de life style, medicină, alimentație, design, amenajări interioare, cât și pe cele din sport, parenting, copii, astrologie și multe altele legate de hobbyuri, pasiuni și zona socială.

Publicitate

Diana Munteanu: „Sunt fericită că fac parte din acest proiect nou, este o emisiune așa cum sunt și eu, veselă, energică și simt că acest format mi se potriveste perfect. Nu am lucrat niciodată cu Florin, dar sunt sigură că vom facem o echipă minunată împreună. Florin are o energie bună, eu la fel și sper ca starea noastră pozitivă să îi binedispună și pe cei de acasă.”

Florin Ristei:  ”pentru că e prima oară când am un program zilnic. Este un format care mi se potriveste la fix, având libertate de exprimare absolută și îmi permite să fiu eu în orice situație. Diana mi se pare o persoană foarte prietenoasă și deschisă și pe mine mă ajută lucrul acesta. Cred că o să fim cei mai buni prieteni de la 11”, încheie artistul.

Mireasă pentru fiul meu se încheie după șapte sezoane. Amintim că formatul a fost preluat de la Kanal D în 2011, post la care emisiunea a fost difuzată sub numele Noră pentru mama, La Kanal D, emisiunea a fost prezentată timp de cinci sezoane de Gabriela Cristea. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @Iuli De unde ai aceste informații cu privire la Mireasă pentru mine?
  Sper să nu continue tot cu Paula Chirilă...
 • Eu in locul Antenei as renunta la Neatza si bagam Observator de la 06 la 10, iar de la 10:20 (dupa Teleshopping) sa inceapa aceasta emisiune cu Ristei si Diana pana la 13.00

  Si bineinteles, sa faca emisiuni si pentru sambata-duminica, atunci sunt cei mai multi telespectatori
 • Mireasa se muta pe Happy din iunie! Intact vrea ca Happy sa apara in top 10, nu 15. Eu cred ca le vor reusi, mai ales ca emisiunea Mireasa era urmarita in numar mare.

  Program:
  Luni-vineri 10:00 la 13:00 si 14:00 la 18:00
  Sambata 14:00 la 18:00 si 20:00 la 22:30/23:00

  Un format nou, cu producatori noi si nume nou: "Mireasa pentru mine", fara mame
 • Razvan si Dani au ajuns sa fie cei mai plictisiti si plictisitori realizatori de emisiune. O ora ne uitam la filme pe youtube, Flavia dans, Flavia vremea, horoscop, apoi cei doi plictisiti se uita adormit la cate un invitat, o gramada de ticuri verbale, niste glume foarte proaste, rasete isterice de la babele din public si gata. Cred ca e timpul sa iasa la pensie.
 • parca a1 nu mai are idei de emisiuni si de fiecare data copiaza pro tv totusi ma bucur ca numai e *** aia de emisiune mpfm...

Trimite un comentariu