Skip to main content

POTRIVEALĂ. Vocea României junior: puţin orange, puţin magenta, în emisiunea sponsorizată de Vodafone. Pariul lui Naumovici

 
POTRIVEALĂ. Vocea României junior: puţin orange, puţin magenta, în emisiunea sponsorizată de Vodafone. Pariul lui Naumovici

POTRIVEALĂ. Pe cât puneţi pariu că la ediţia a doua din Vocea României junior indicatorul Wow va avea altă culoare? Un pariu propus de publicitarul Bogdan Naumovici pe Facebook.

Publicitate

De unde acest pariu?

Aseară, la prima ediţie a emisiunii Vocea României Junior, forma grafică în care producătorii au ales să prezinte "elementul de Wow" trimitea vizual la elementele concurentului operatorului de comunicaţii care sponsorizează emisiunea.

În graficul cu bare, elementul "wow" votat de cei care intrau pe aplicaţia de pe site-ul Pro TV era de culoare orange, cu un emoticon deasupra, pe fundal negru. Sub grafic era scris, alb pe negru "Live din aplicaţia Pro TV". Celelalte bare erau roz/magenta, respectiv albastru.

Se va schimba sau nu culoarea? Până la ora redactării articolului, oficialii Vodafone şi reprezentanţii Pro TV nu au putut fi contactaţi pentru a răspunde aceste întrebări.

Emisiunea Vocea României Junior, cu Inna, Andra şi Marius Moga în juriu, a debutat aseară pe Pro TV. Sponsor principal al emisiunii este Vodafone. Orange este sponsor al unui alt talent-show, X-FActor, de pe Antena 1.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi T Gabi T
    Auzi, am auzit ca nici la Orange nu se poate angaja nimeni cu numele de Rosu!:))))
    Mai bine ne-ai spune cine cu cine s-a combinat in industrie, ar mai distractiv!
  • Iuli Iuli
    @Expertul, dar tu gandesti? Telekom nu pleaca din Romania, erau niste zvonuri pe care compania a zis ca nu sunt adevarate.

    1. O sa vezi ca se asociaza
    2. Te cunosc intra pe pauza pana in 2018
    3. Daca nu sti, macar taci.

    @Allex, ce conteaza ca e la Buftea sau in alt loc? Daca continutul e bun, poate sa fie transmis si de pe strada.
  • Allex Allex
    Vocea Romaniei 2017 se va filma din nou la Buftea ! Pana atunci, galele live Romanii au talent din primavara vor fi transmise tot din acelasi loc ca anul trecut(Kentauros)! Din toamna toate show-urile mari (Vocea si un nou format de talente pt copii, Kids got talent) iar show-urile din timpul zilei(ce spun romanii, si ce va mai fi) de la Kentauros. Contractul Pro-ului cu Kentauros se incheie la 1 ianuarie 2018.
  • Expertul, Expertul,
    @iuli, Tu gandesti inainte sa scrii? 1. Telekom e pe picior de plecare din Romania. 2. Niciun brand serios nu se asociaza cu ***, asa cum sunt insula iubirii si iumor. 3. Pana in 2018, sunt sanse foarte mari ca Te cunosc de undeva sa zboare din grila, avand in vedere audientele foarte slabe din acest sezon.
  • stardust stardust
    petrisor, ti-am mai zis parca sa nu mai faci poze cu telefonul, un site media ar trebui sa aiba un sistem de captura...
    si, ca sa fii penibil pana la capat, eu zic sa suni la Vodafone, poate-si retrag oamenii sponsorizarea de la vocea romaniei junior, da' ce zic eu de la vocea, poate isi retrag toata Campania cu 20 de ani, noroc ca le-ai luminat tu mintea.
    albastrul de la DigiMobil nu l-ai sesizat?
  • Iuli Iuli
    Ce audiente a facut Antena pe intervalul "Cartea junglei": 20.00 - 21.30?

    @claudiuu, Vodafone o sa sponsorizeze si Romanii au talent

    Iar Telekom se muta la iUmor, Insula Iubirii, Te cunosc de undeva si Chefi la cutite din 2018
  • claudiuu claudiuu
    Vodafone va fii sponsorul principal Vocea Romaniei si Vocea Romaniei Junior
  • GabiT GabiT
    Hai mai Petrisor, intelegem ca ne plictisim, dar chiar asa...?
  • sgiu sgiu
    Si?
  • mile mile
    prea putin intereseaza asta

Trimite un comentariu

sus