Skip to main content

SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Cauţi o casă? Intră acum pe net la primul Târg Imobiliar Online din România. Ce găseşti la TIOR

 
SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Cauţi o casă? Intră acum pe net la primul Târg Imobiliar Online din România. Ce găseşti la TIOR

Cauţi o casă? Intră pe net la primul Târg Imobiliar Online din România, în săptămâna 1-8 martie. Tot ce trebuie să faci pentru a vedea ofertele este să intri pe pagina de desfăşurare a TIOR, AICI.

Publicitate

Ce găseşti la târg, dar şi alte detalii, în continuare:

Peste 30 de ansambluri rezidentiale si dezvoltatori imobiliari te asteapta cu oferte speciale in saptamana 1-8 martie pe site-ul DezvoltatorImobiliar.ro la prima editie a TIOR, pentru apartamente si case disponibile atat in Bucuresti si in jurul Bucurestiului, dar si in Brasov, Cluj, Iasi, si Ploiesti.

In fiecare zi a saptamanii de Martisor, 1-8 martie, ai posibilitatea sa discuti cu reprezentantii fiecaruia din ansamblurile rezidentiale si dezvoltatorii imobiliari prezenti cu stand dedicat la TIOR, sa rasfoiesti ofertele speciale pentru tipul de locuinta pe care ti-o doresti.

VEZI ofertele detaliate, de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente şi case de suprafeţe mari, aici

Daca ai ratat articolul saptamanii trecute, gasesti aici o prezentare a primelor ansambluri cu stand dedicat la TIOR.

De atunci si pana acum numarul lor a crescut, astfel ca incepand cu 1 martie vor concura pentru atentia ta nu mai putin de 40 de ansambluri rezidentiale si dezvoltatori imobiliari. Preţurile pornesc de la 22.700 de euro, în Palladium Residence, până la 155.000 cel mai mare preţ, în ansamblul The Park.

Gasesti lista completa a standurilor participante aici.

Cu toti dezvoltatorii vei putea discuta live, prin intermediul chatului disponibil pe site, si iti vei putea face o lista scurta de ansambluri pe care sa le vizitezi ulterior, pentru a lua decizia finala.

Disponibilitate pentru Prima Casa

Cei mai mulţi dezvoltatori imobiliari au ca modalitate de plata şi creditul prin programul Prima Casa, iar unele banci deja au dat startul la cereri noi pentru anul 2017. Asadar, daca esti interesat sa beneficiezi de acest program exploreaza ofertele disponibile online in cadrul TIOR.

Nu doar oferte imobiliare, ci si de amenajare interioara

Printre participantii la prima editie a TIOR sunt si cateva studiouri de amenajare interioara care te pot ajuta ca, odata ce ti-ai ales locuinta ideala, sa o transformi intr-un camin perfect, cu ajutorul specialistilor dedicati care te pot ajuta sa-ti amenajezi fiecare camera asa cum iti doresti.

Participa la TIOR si poti castiga o sufragerie completa de la Elvila!

Pentru toţi participanţii la TIOR, Elvila oferă un premiu consistent - o sufragerie completă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletterul Dezvoltator Imobiliar, sa dai Like paginii TIOR, să participi la evenimentul Târgul Imobiliar Online Român – Ediţia Martie 2017, să intri pe http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/ unde sa descoperi codul unic al concursului şi să trimiţi într-un comentariu la postarea de mai jos codul unic găsit pe site.

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici. Mult succes!

Din oferta TIOR

Garsoniere

Cele mai mici preţuri sunt la garsoniere. Cu 22.700 de euro poţi cumpăra o garsonieră in Palladium Residence, fiind cel mai ieftin ansamblu de la târg. Cu 29.000 euro poţi cumpăra o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 38 metri pătraţi in complexul rezidenţial Dream Residence, situat în zona de sud a capitalei.

Preţurile cresc spre centru oraşului, astfel că o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 34 metri pătraţi in complexul rezidenţial ISG Residence II - Parcul Carol costă aproximativ 45.000 euro. În acelaşi complex, o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 45 metri pătraţi costă aproximativ 55.000 euro.

În Brasov, poţi cumpăra o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 28 metri pătraţi în complexul rezidenţial Maurer Residence, situat în apropiere de Coresi Shopping Resort.

Apartamente cu 2 camere

Preţurile încep de la aproape 44.000 euro pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 54 metri pătraţi in complexul rezidenţial Dream Residence. Un apartament cu aceeaşi suprafaţă utilă costă 69.000 euro în complexul rezidenţial ISG Residence II - Parcul Carol şi 81.000 euro în ansamblul rezidenţial The Park.

În zona de nord a Capitalei, preţurile variază între 61.500 euro + TVA pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 54 metri pătraţi in complexul rezidenţial Valletta Residence şi puţin peste 100.000 euro pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 71 metri pătraţi in complexul rezidenţial UpGround.

VEZI ofertele detaliate, de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente şi case de suprafeţe mari, aici

Citeşte şi:

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus