Skip to main content

SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Cauți o casă? Intră acum pe net la primul Târg Imobiliar Online din România. Ce găsești la TIOR

 
SECȚIUNE SPONSORIZATĂ. Cauți o casă? Intră acum pe net la primul Târg Imobiliar Online din România. Ce găsești la TIOR

Cauți o casă? Intră pe net la primul Târg Imobiliar Online din România, în săptămâna 1-8 martie. Tot ce trebuie să faci pentru a vedea ofertele este să intri pe pagina de desfășurare a TIOR, AICI

Publicitate

Ce găsești la târg, dar și alte detalii, în continuare:

Peste 30 de ansambluri rezidentiale si dezvoltatori imobiliari te asteapta cu oferte speciale in saptamana 1-8 martie pe site-ul DezvoltatorImobiliar.ro la prima editie a TIOR, pentru apartamente si case disponibile atat in Bucuresti si in jurul Bucurestiului, dar si in Brasov, Cluj, Iasi, si Ploiesti.

In fiecare zi a saptamanii de Martisor, 1-8 martie, ai posibilitatea sa discuti cu reprezentantii fiecaruia din ansamblurile rezidentiale si dezvoltatorii imobiliari prezenti cu stand dedicat la TIOR, sa rasfoiesti ofertele speciale pentru tipul de locuinta pe care ti-o doresti.

VEZI ofertele detaliate, de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente și case de suprafețe mari, aici 

Daca ai ratat articolul saptamanii trecute, gasesti aici o prezentare a primelor ansambluri cu stand dedicat la TIOR.

De atunci si pana acum numarul lor a crescut, astfel ca incepand cu 1 martie vor concura pentru atentia ta nu mai putin de 40 de ansambluri rezidentiale si dezvoltatori imobiliari. Preţurile pornesc de la 22.700 de euro, în Palladium Residence, până la 155.000 cel mai mare preţ, în ansamblul The Park.

Gasesti lista completa a standurilor participante aici.

Cu toti dezvoltatorii vei putea discuta live, prin intermediul chatului disponibil pe site, si iti vei putea face o lista scurta de ansambluri pe care sa le vizitezi ulterior, pentru a lua decizia finala.

Disponibilitate pentru Prima Casa

Cei mai mulți dezvoltatori imobiliari au ca modalitate de plata și creditul prin programul Prima Casa, iar unele banci deja au dat startul la cereri noi pentru anul 2017. Asadar, daca esti interesat sa beneficiezi de acest program exploreaza ofertele disponibile online in cadrul TIOR.

Nu doar oferte imobiliare, ci si de amenajare interioara

Printre participantii la prima editie a TIOR sunt si cateva studiouri de amenajare interioara care te pot ajuta ca, odata ce ti-ai ales locuinta ideala, sa o transformi intr-un camin perfect, cu ajutorul specialistilor dedicati care te pot ajuta sa-ti amenajezi fiecare camera asa cum iti doresti.

Participa la TIOR si poti castiga o sufragerie completa de la Elvila!

Pentru toţi participanţii la TIOR, Elvila oferă un premiu consistent - o sufragerie completă. Tot ceea ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletterul Dezvoltator Imobiliar, sa dai Like paginii TIOR, să participi la evenimentul Târgul Imobiliar Online Român – Ediția Martie 2017, să intri pe http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/ unde sa descoperi codul unic al concursului și să trimiţi într-un comentariu la postarea de mai jos codul unic găsit pe site.

Regulamentul complet al concursului este disponibil aici. Mult succes!

Din oferta TIOR

Garsoniere

Cele mai mici prețuri sunt la garsoniere. Cu 22.700 de euro poţi cumpăra o garsonieră in Palladium Residence, fiind cel mai ieftin ansamblu de la târg. Cu 29.000 euro poți cumpăra o garsonieră cu o suprafață utilă de 38 metri pătrați in complexul rezidențial Dream Residence, situat în zona de sud a capitalei.

Prețurile cresc spre centru orașului, astfel că o garsonieră cu o suprafață utilă de 34 metri pătrați in complexul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol costă aproximativ 45.000 euro. În același complex, o garsonieră cu o suprafață utilă de 45 metri pătrați costă aproximativ 55.000 euro.

În Brasov, poți cumpăra o garsonieră cu o suprafață utilă de 28 metri pătrați în complexul rezidențial Maurer Residence, situat în apropiere de Coresi Shopping Resort.

Apartamente cu 2 camere

Prețurile încep de la aproape 44.000 euro pentru un apartament cu o suprafață utilă de 54 metri pătrați in complexul rezidențial Dream Residence. Un apartament cu aceeași suprafață utilă costă 69.000 euro în complexul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol și 81.000 euro în ansamblul rezidențial The Park.

În zona de nord a Capitalei, prețurile variază între 61.500 euro + TVA pentru un apartament cu o suprafață utilă de 54 metri pătrați in complexul rezidențial Valletta Residence și puțin peste 100.000 euro pentru un apartament cu o suprafață utilă de 71 metri pătrați in complexul rezidențial UpGround.

VEZI ofertele detaliate, de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente și case de suprafețe mari, aici 

Citește și:

 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu