Skip to main content

Alina Petrescu, realizatoarea Esenţial, a părăsit Antena 3

 
Alina Petrescu, realizatoarea Esenţial, a părăsit Antena 3

Alina Petrescu care a realizat timp de mai mulţi ani emisiunea Esenţial al Antena 3, a părăsit postul de ştiri. Azi a fost ultima ei zi la pupitrul emisiunii de pe Antena 3, după o colaborare de 11 ani.

Publicitate

Ce face Alina Petrescu în continuare, AICI

Ea şi-a luat la revedere în finalul emisiunii Esenţial de astăzi. Colegi de post au venit alături de ea cu mesaje printate, precum „De supărare, Băsescu a băut apă azi...” (Oana Stancu), „Dacă vrei să te scăpăm din PR, clipeşte de trei ori” sau „Petreasco, te duci să câştigi bani din meditaţii?”

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, locul ei va fi luat începând de luni de Ana Maria Roman, jurnalista care acoperă zona de justiţie la Antena 3.

Alina Petrescu a lucrat la Antena 3 din 2006, potrivit contului ei de LinkedIn. Anterior, ea a fost un an jurnalist la EuroNews şi alţi doi la TVR. În 2010, Alina Petrescu a prezentat pentru şase luni Observatorul, în locul cuplului Lucian Mîndruţă - Alessandra Stoicescu.

Ea a fost atunci înlocuită de Andreea Berecleanu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Neamtu Liviu Neamtu
    Doamne, unele din comentariile voastre sunt "de șobolani" ! Ocupati-vă timpul cu altceva mai bine!
  • Alina Alina
    Superba femeie, ce-i drept. Suntem cutremurati de plecarea ei. Asa o emisiune interesanta, practic te tinea cu sufletul la gura. Ea daduse lovitura si la Observator.
  • alex2 alex2
    Stati ca intr-o luna, doua, apare Badea care o sa spuna iar ca "toti cei care au plecat de la Antena au fost de fapt concediati". Asa spunea despre alti fosti colegi in urma cu mai mult timp.
  • Ion Ion
    O inteleg perfect.

    Adica mi imi placea super mult pizza si as fi mancat pizza si zi si noapte, pana mi s-a facut rau de la atat pizza. Cata pizza poti sa mananci?

    ***, a mancat materii *** in direct la A3 pana i s-a luat.
  • mihai gadea mihai gadea
    O *** mai putin ptr FELIX,au ramas suficienti ***!
  • ana ana
    Sobolanii parasesc corabia.
  • Oana Oana
    nu facea audienta deloc , la Observator A1 a fost schimbata dupa 6 luni in care Pro tv facea audienta dubla pe tronsonul stirilor de la 19 , bine ca a plecat....nu era asa ingrijita la par si era moale pt o stirista
  • Bau-Bau Bau-Bau
    Dna Petrescu are din ce trai. E sotia lui Catalin Popa, boss-ul RTV (adica un fel de *** a lui Ghita) care ia 10.000 euro/luna.
  • dan dan
    sunteti atat de urati ca m-am mutat din tara si ma dau ungur
  • david david
    Vai.,. se termina banii si parasesc roboteii corabia? Am auzit ca e un post liber la CNN, ar trebui duduia sa aplice ca va fi angajata pe loc. ***.

Trimite un comentariu

sus