Skip to main content

Alina Petrescu, realizatoarea Esențial, a părăsit Antena 3

 
Alina Petrescu, realizatoarea Esențial, a părăsit Antena 3

Alina Petrescu care a realizat timp de mai mulți ani emisiunea Esențial al Antena 3, a părăsit postul de știri. Azi a fost ultima ei zi la pupitrul emisiunii de pe Antena 3, după o colaborare de 11 ani.

Publicitate

Ce face Alina Petrescu în continuare, AICI

Ea și-a luat la revedere în finalul emisiunii Esențial de astăzi. Colegi de post au venit alături de ea cu mesaje printate, precum „De supărare, Băsescu a băut apă azi...” (Oana Stancu), „Dacă vrei să te scăpăm din PR, clipește de trei ori” sau „Petreasco, te duci să câștigi bani din meditații?”

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, locul ei va fi luat începând de luni de Ana Maria Roman, jurnalista care acoperă zona de justiție la Antena 3. 

Alina Petrescu a lucrat la Antena 3 din 2006, potrivit contului ei de LinkedIn. Anterior, ea a fost un an jurnalist la EuroNews și alți doi la TVR. În 2010, Alina Petrescu a prezentat pentru șase luni Observatorul, în locul cuplului Lucian Mîndruță - Alessandra Stoicescu. 

Ea a fost atunci înlocuită de Andreea Berecleanu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Superba femeie, ce-i drept. Suntem cutremurati de plecarea ei. Asa o emisiune interesanta, practic te tinea cu sufletul la gura. Ea daduse lovitura si la Observator.
  • Stati ca intr-o luna, doua, apare Badea care o sa spuna iar ca "toti cei care au plecat de la Antena au fost de fapt concediati". Asa spunea despre alti fosti colegi in urma cu mai mult timp.
  • O inteleg perfect.

    Adica mi imi placea super mult pizza si as fi mancat pizza si zi si noapte, pana mi s-a facut rau de la atat pizza. Cata pizza poti sa mananci?

    ***, a mancat materii *** in direct la A3 pana i s-a luat.
  • nu facea audienta deloc , la Observator A1 a fost schimbata dupa 6 luni in care Pro tv facea audienta dubla pe tronsonul stirilor de la 19 , bine ca a plecat....nu era asa ingrijita la par si era moale pt o stirista
  • Dna Petrescu are din ce trai. E sotia lui Catalin Popa, boss-ul RTV (adica un fel de *** a lui Ghita) care ia 10.000 euro/luna.
  • Vai.,. se termina banii si parasesc roboteii corabia? Am auzit ca e un post liber la CNN, ar trebui duduia sa aplice ca va fi angajata pe loc. ***.

Trimite un comentariu