Skip to main content

(P) Aplicaţie dezvoltată de 1616.ro Ai probleme cu maşina, dai un click şi se rezolvă

 
Sursa foto: HEPTA
Sursa foto: HEPTA

(P) Ai probleme cu maşina, dai un click şi se rezolvă. Cum? Aplicaţia se numeşte TWELP şi a fost dezvoltată de studiol de creatie si development de proiecte digitale1616.ro, pentru Assistance Cars Club Srl (care deţine şi serviciul 9695).

Publicitate

Detalii, în continuare:

Daca ai ramas in drum cu masina din orice motiv, tot ce trebuie sa faci este sa intri in aplicatie de pe telefon, sa bifezi problema pe care o ai, iar aplicatia te va localiza si iti va furniza o lista de tractatori din care poti sa alegi pe cine doresti. Nu contează dacă este pana de cauciuc, pana de carburant, defectiune tehnica, probleme cu bateria, blocare sistem de inchidere sau accident auto.

Poti vizualiza in timp real traseul tractatorului care ajunge catre tine, poti plati foarte usor direct din aplicatie si, cel mai important, primesti asistenta rutiera, pentru orice problema ai avea cu masina, direct de pe smartphone.

Aplicaţia oferă acces la o listă largă de tractatori.

Orice persoana care conduce o masina si detine un telefon cu sistem de operare Android sau IOS va putea avea acces la aplicatie incepand de luni, 20 martie 2017. Descarcarea aplicatiei Twelp este gratuita si poate fi accesata si de pe www.twelp.com.

Momentan, aplicatia poate fi folosita doar pe teritoriul Romaniei, dar in curand se va extinde la nivel european. In Romania, partenerul exclusiv Twelp este 9695. Persoanele care detin un card de asistenta rutiera 9695 pot beneficia detractare fara a plati in aplicatie, in functie de tipul de card detinut.

1616.ro este studioul care a dezvoltat si aplicatia de mobil CITY iLOVE by Baneasa, in parteneriat cu Kinecto, care a realizat partea de strategie si design, si multe alte proiecte digitale, de la site-uri de e-commerce la proiecte de consultanta, strategie online, web design, front-end si back-end development.

9695 este o marca a firmei Assistance Cars Club Srl si a luat fiinta din nevoia de pe piata romaneasca de servicii promte si profesioniste oferite in situatiile rutiere de urgenta, intamplate atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul continentului Europa. 9695 ofera soferilor un instrument extrem de util si de simplu de folosit cand pleaca la drum - cardurile de asistenta rutiera 9695.

Soferii au acces imediat la cea mai larga gama de servicii de asistenta rutiera din Romania, iar in cazul in care in urma unui eveniment nedorit autoturismul devine imobilizat (ex.: defectiune, accident rutier etc.) cardurile 9695 sunt solutia pentru continuarea drumului fara probleme catre destinatia propusa.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus