Skip to main content

(P) UnVinPeZi.ro lansează Clubul Pasionaților de Vin - gazda vinurilor premium, la cele mai bune prețuri online

 
(P) UnVinPeZi.ro lansează Clubul Pasionaților de Vin - gazda vinurilor premium, la cele mai bune prețuri online

(P) UnVinPeZi.ro și VINOmetru.ro, cele două platforme dedicate vânzării de vinuri premium la cele mai bune prețuri online, lansează Clubul Pasionaților de Vin, încă un proiect care răsplătește pasiunea consumatorilor față de bunul gust cu oferte imbatabile.

Cele două proiecte sunt acum completate de lansarea unui club al iubitorilor de vin, unde aceștia se pot bucura de privilegii cum ar fi: transport gratuit la orice comandă, posibilitatea de a achiziționa mai mult de 24 sticle, posibilitatea de a rezerva și grupa comenzile pentru livrare și multe alte beneficii, menționate mai jos.

Publicitate

Membrii pot alege între a plăti o taxă lunară sau una anuală, cea de-a doua opțiune aducându-le, pe lângă un discount de 20%, și un cadou constând într-o sticlă de BRUNELLO DI MONTALCINO DOCG 2010, cotat cu 94 de puncte Parker, în valoare de 227 RON, plus încă minim alte 3 sticle de vin pe parcursul unui an.

UnVinPeZi.ro are un concept unic de vânzare pe piața din România – oferă zilnic un singur tip de vin, într-o cantitate limitată și la un pret excepțional. Pe de altă parte, VINOmetru.ro, un serviciu UnVinPeZi.ro este un alt proiect care dă șansa celor de acasă să descopere vinuri noi și să se bucure de etichetele favorite, principalul diferențiator fiind implicarea utilizatorilor în scăderea prețului pentru vinul aflat la ofertă.

Cine se poate înscrie în Club?

Oricine este pasionat de vinuri și dorește să cumpere online vinuri românești și internaționale de calitate ridicată, apreciate de specialiști și atent selecționate de o echipă cu experiență, beneficiind în același timp de avantajele unui club exclusivist.

Înscrierile se fac pe club.unvinpezi.ro, acolo unde utilizatorii își fac cont pentru a intra în Club (sau se loghează cu contul de pe www.unvinpezi.ro sau www.vinometru.ro, în cazul în care dețin unul).

Toate beneficiile înscrierii în Clubul Pasionaților de Vin sunt:

1. Transport gratuit indiferent de numărul de sticle comandate

2. 20% discount la abonamentul de 1 an

3. O sticlă cadou pe an (de min. 90 de puncte Parker)

4. Încă min. 3 sticle de vin cadou pe an

5. Preview săptămânal pentru vinurile listate în următoarele 3 zile pe ambele siteuri www.unvinpezi.ro si www.vinometru.ro

6. Posibilitatea de a achiziționa mai mult de 24 sticle/comandă

7. Posibilitatea de a rezerva și grupa comenzile pentru livrare

8. Wines by request - Posibilitatea de a solicita un vin preferat pentru achiziție, chiar dacă acesta nu face parte din ofertă

9. Preview punctual pentru ofertele cu stoc limitat, cu opțiunea de rezervare

10. O invitație dublă la evenimentul anual cu degustare "Best of Unvinpezi”

11. Notificări cu oferte speciale la vinuri cu adaos minim

Clubul Pasionaților de Vin este deținut de Apropo de Ecommerce, compania care deține 4 proiecte de e-commerce dedicate unor pasiuni ale consumatorilor, cele 3 menționate mai sus și www.cutiacucafea.ro

Toate proiectele companiei se adresează iubitorilor de gusturi bune care apreciază calitatea atât a produselor prezente în ofertă, cât și a serviciilor oferite de platformele pe care acestea sunt găzduite. 

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu