Skip to main content

VIDEO. Antonia, în ritm de hip-hop, despre ce-şi doresc femeile, în noua campanie Avon

 
VIDEO. Antonia, în ritm de hip-hop, despre ce-şi doresc femeile, în noua campanie Avon

Ea vrea timp din timpul tău”, este mesajul central al campaniei Avon de 8 martie. În spoturile video de pe online şi cele radio, Antonia cântă, pe ritm de hip-hop, despre ce cadouri îşi doresc, cu adevărat, femeile de 8 martie.

Publicitate

„Uită de bomboane, de tot felul de zorzoane, ciocolată, marţipan, „te iubesc” din pandişpan sau de cină cu de toate. (...) Sigur te-ai gândit la o cană sau mai rău, dar de fapt e mult mai simplu: ea vrea timp din timpul tău”, spun versurile campaniei create de agenţia Jazz.

Vali Suciu, Jazz Communication, pentru Paginademedia.ro, despre ideea din spatele campaniei:

„Ideea ca de 8 martie sa încurajăm bărbaţii să se implice în activităţi casnice care în mod tradiţional sunt făcute de femei a venit de la Avon. Noi am îmbracat-o în conceptul „Timp din timpul tău” si am gandit seria de spoturi cântate de Antonia pe un ritm de hip hop.”

„Oricum, Avon este o companie care face comunicare dincolo de produsele cosmetice şi se implică activ în susţinerea drepturilor femeilor” a spus şeful agenţiei Jazz.

Despre scopul campaniei. „A fost făcută pentru a fi distribuită de femei soţilor sau prietenilor şi a funcţionat - spoturile au, pâna acum, peste 15.000 de like-uri şi peste 7.000 de share-uri.

Despre idee. „La inceputul spoturilor, versurile Antoniei sunt aceleaşi pentru a seta problema: de multe ori bărbaţii nu depun niciun efort de a arata femeilor ca intr-adevăr le iubesc. Ei preferă să cumpere repede un “ceva” drăgut şi gata, au terminat.

Continuarea lor e diferită, prezintă câteva activităţi casnice pe care femeile chiar ar prefera să le împartă cu barbaţii din când în când”.

Unde se vede campania. Are videocontent pe Facebook şi Youtube, o activare de Facebook si trei spoturi radio.

La campanie au lucrat:

  • De la Jazz: Alina Varlanuta, Raluca Matei, Georgiana Rotaru, Nicoleta Dumitru şi Valentin Suciu.
  • De la Avon: Alexandra Maier

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus