Skip to main content

Câștigătoarea Vocea României Junior, câștigătoare și la Next Star 2014

 
Câștigătoarea Vocea României Junior, câștigătoare și la Next Star 2014

Marius Moga a dat câștigătoarea primului sezon al show-ului Vocea României Junior. Marele premiu de 50.000 de euro a fost câștigat de Maia Mălăncuș, care a mai fost câștigătoare și la show-ul NextStar ediția din 2014, de la Antena 1, dar cu un număr de actorie. 

„Sunt foarte bucuros că Maia este câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior și sunt mândru că m-a ales pe mine să-i fiu antrenor. Are o putere incredibilă și pe cât de talentată și carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară și cred că e timpul ca mai mulți copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăznețe. Mulțumesc, Andra și INNA, a fost un prim sezon Vocea României Junior minunat alături de voi!”, a spus Marius Moga. 

Publicitate

Maia Mălăncuș are 9 ani și cântă de la vârsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din țară. Pe lângă canto, Maia a obținut de-a lungul timpului premii la vioară, balet și teatru.

În finală, Maia a prezentat trei momente:

Împreună cu What’s Up, micuța a cântat piesa K la meteo, iar alături de antrenorul ei, Marius Moga, a interpretat melodia Pe barba mea. Câștigătoarea primului sezon Vocea României Junior a încheiat competiția cu melodia Girl on fire.

Finala show-ului de pe Pro TV a fost înregistrată, iar câștigătorul a fost desemnat în urma votului publicului din platoul emisiunii. 

Potrivit Pro TV, în sală au fost prezenți elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum și elevi ai Școlii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu.

GALERIE FOTO. Finala Vocea României Junior

Maia Mălăncuș, la Next Star

 

Citește și:

Audiența finalei Vocea Junior, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu