Skip to main content

După 17 ani. Televiziunea Wyl TV, controlată de fostul deputat William Brânză, s-a închis

 
William Brinza
William Brinza

Consiliul National al Audiovizualului a luat act, azi, de solicitarea de retragere a licentei audiovizuale pentru postul local Wyl TV din Ploiesti, controlat de politicianul William Brinza.

Publicitate

Societatea Perfect Clever Solution SRL, care detine postul de televiziune Wyl TV, dar si postul de radio regional Wyl FM, a solicitat CNA retagerea licentei pentru postul de televiziune.

Motivul? Potrivit solicitarii depuse de societate la CNA, aceasta nu mai poate sustine financiar postul TV.

Potrivit reprezentantilor CNA, cand s-a facut ultima verificare la sediul postului, pe data de 13 aprilie 2017, Wyl TV nu mai emitea de aproape 3 luni. Postul Wyl TV a solicitat Consiliului, in luna februarie, dreptul legal de a intra in revizie tehnica pentru o perioada de 90 de zile, timp alocat pentru remedierea eventualelor probleme tehnice, au mai precizat reprezentantii CNA.

Wyl TV a avut licenţă de emisie analogică din 1997 şi a început să emită în anul 2000. În 2015, a primit licenţă prin cablu, ca urmare a opririi emisiei analogice.

Societatea Perfect Clever Solution SRL are ca actionar majoritar pe Bunbanac Luiza Antonela, o apropiata a politicianului William Brinza, cu 85% din actiuni, si pe Petcu Ioana Dana, cu 15% din actiuni.

Potrivit informatiilor de pe site-ul CNA, pe numele firmei apare si Postul de radio Wyl FM, care detine la CNA licente audiovizuale pentru Campina, Ploiesti si Snagov.

Postul de radio mai dispune de o licenta audiovizuala, pentru Slobozia, insa, potrivit informatiilor de pe site-ul CNA, aceasta este detinuta de firma Willis SRL.

Asociatul majoritar al societatii Willis SRL este Steliana Brinza, mama politicianului William Brinza, cu 61.57% din actiuni. Din actionariat mai fac parte Bunbanac Luiza Antonela, apropiata a politicianului William Brinza, cu 37.81% din actiuni (aceasta fiind in acelasi timp actionar majoritar la firma Perfect Clever Solution SRL), Lixandroiu Daniel, cu 0,31% din actiuni şi Radu Laurenţiu Valerian, cu 0,31% din actiuni.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Nici nu stiam de existenta acestei televiziuni. Avea 100 de telespectatori?
  • Dani Dani
    Bai cred ca imi fac si io o televiziune ca vad ca nu e mare lucru, am cateva idei dar ma mai gandesc inca.

Trimite un comentariu

sus