Skip to main content

Sute de candidati s-au inscris la emisiunea lui Virgil Iantu de pe TVR 2

 
Virgil Iantu - Castiga Romania!
Virgil Iantu - Castiga Romania!

Sute de candidati s-au inscris la preselectiile pentru noua emisiune prezentata de Virgil Iantu la TVR 2.

Publicitate

Peste 200 de romani au venit marti si joi la intrarea dinspre poarta Ermil Pangratti a Televiziunii Romane, sa se inscrie la emisiunea de cultura generala "Castiga Romania!", care va incepe din 17 aprilie pe canalul 2 al postului public.

Candidatii au venit din toate partile tarii, din Bucureşti, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Craiova sau Târgu Jiu. Cel mai tanar candidat a implinit 18 ani cu doua zile inainte de a se inscrie la preselectii, cel mai in varsta a avut 82 de ani.

Printre candidati s-au numărat elevi, studenţi, masteranzi, profesori, bibliotecari, persoane casnice, pensionari, şomeri, sau ghizi turistici.

Din sutele de oameni prezenti la preselectii au fost alesi candidatii cel mai bine pregatiti, care urmeaza sa inceapa filmarile impreuna cu Virgil Iantu, in Studioul 2 al Televiziunii Romane.

Virgil Iantu va prezenta, din 17 aprilie, emisiunea de cultura generala "Castiga Romania!". Programul, care va contine exclusiv intrebari despre tara noastra, va fi de luni pana joi, de la ora 20.00, la TVR 2. Virgil Iantu a anuntat pentru prima data noua emisiune intr-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Citeste si:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • RACASAN VIOREL RACASAN VIOREL
    cind se mai fac selectii?
  • mile mile
    bine ca s-au gandit sa faca asa concurs, trebuia de mult

Trimite un comentariu

sus