Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca a lansat al treilea număr al revistei A List Magazine

 
VIDEO. Andreea Esca a lansat al treilea număr al revistei A List Magazine

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, a lansat numărul trei al revistei sale A List Magazine. Este un număr care are ca temă centrală vacanța de vară. 

Revista are 122 de pagini, din care aproape jumătate este publicitate, după cum a explicat Andreea Esca pentru Paginademedia.ro. A List Magazine, care este disponibilă gratuit, a fost distribuită în peste 10.000 de exemplare în cafenele, restaurante sau săli de sport din București și din Cluj. 

Următoarea ediție A List magazine va fi lansată în toamnă. 

Publicitate

Ce citim în noul număr? „Lucruri frumoase despre orașele scriitorilor, despre povești de dragoste care durează o vară, cu ce am putea să ne mai îmbrăcăm, cu ce să ne machiem, cum să ne protejăm pielea atunci când mergem să stăm la soare.”, a explicat Esca într-un interviu video. 

„Eu am scris o poveste despre domnișoara care este pe copertă, un model foarte la modă în momentul acesta. Și am cunoscut-o pe mama ei acum foarte mulți ani pentru că e bună prietenă cu Alex Eram (soțul Andreei – n.r.). E o frațuzoaică.” 

Cât e editorial cât e publicitate? E publicitate suficientă cât să putem trăi bine, a spus Andreea Esca. Cam jumătate din revistă este publicitate, a continuat ea. 

Unde se găsește revista? În tot felul de cafenele, restaurante, săli de sport, complex rezidențial. Acum o să fie și în foarte multe restaurante și baruri din Cluj.
Pentru că anul acesta se vor întâmpla foarte multe lucruri la Cluj, o să fie TIFF, Untold și multe altele, ne-am gândit că trebuie să avem și subiecte despre Cluj. Sunt toate locurile unde vă recomandăm să mâncați, să mergeți să beți o cafea bună și așa mai departe.

Andreea Esca, despre noul număr al revistei A List Magazine

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu