Skip to main content

Roland Garros 2017, transmis integral de Eurosport

 
Roland Garros 2017, transmis integral de Eurosport
Novak Djokovic Credit Getty Images

Postul Eurosport va difuza turneul de tenis de la Roland Garros 2017, competiție în care vor evolua sportivi precum Simona Halep, Angelique Kerber Novak Djokovic, Rafael Nadal. 

Competițiile vor putea fi urmărite pe postul Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player

Publicitate

Mats Wilander, de trei ori învingător la Roland Garros, și Barbara Schett vor fi gazdele emisiunii Game, Set și Mats, difuzată la TV în întreaga Europă.

Pe lângă interviurile cu marile personalități de la Roland Garros, Eurosport transmite un alt program reprezentativ, The Coach (Antrenorul), secțiune prezentată de antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, care analizează - cu ajutorul imaginilor prelucrate pe calculator - strategia celor mai buni jucători ce vor evolua la Paris.

The Commissioner (Comisarul) revine. John McEnroe se întoarce cu o nouă serie în rolul The Commissioner of Tennis (Comisarul Tenisului). 

În Europa, o serie de vedete ale tenisului vor susține echipele locale de comentatori Eurosport:

 • Boris Becker va colabora din nou cu echipa de comentatori Eurosport din Germania.
 • Henri Leconte și Marion Bartoli vor face parte din echipa Eurosport Franța.
 • Mary Pierce, Pat Cash și Jo Durie sunt alături de echipa Eurosport din Marea Britanie
 • Fosta vedetă a tenisului, Anna Chakvetadze, este capul de afiș al echipei Eurosport din Rusia.
 • Jonas Bjorkman, câștigător de nouă titluri la dublu în turneele de Mare Șlem, și Thomas Enqvist vor lua parte la transmisiunile acestui turneu alături de echipa Eurosport din Suedia.
 • Alex Corretja, care colaborează cu Eurosport pentru programele internaționale, va comenta alături de Conchita Martinez pentru Eurosport Spania.

Mats Wilander, expert Eurosport, a declarat: „Roland Garros are un loc special în inima mea și sunt încântat că fac parte din echipa Eurosport care va transmite încă un turneu fantastic. Reacțiile fanilor din întreaga Europă la programele noastre sunt pozitive, așa cum o arată și cifrele de audiență.

Înainte de începerea turneului, fosta vedetă a tenisului Barbara Schett prezintă o serie de cinci episoade (Get Ready, “Pregătește-te”, cu ultimele știri și imagini în direct de la Paris. Programul va fi transmis zilnic..

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal de la Roland Garros 2017 va fi transmisă în direct de la Paris, vineri 26 mai, la ora prânzului.

Program Roland Garros 2017, date importante: 

Luni, 22 mai – Meciurile turneului de calificare pentru Roland Garros 2017
Vineri, 26 mai – Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal la Roland Garros 2017
Duminică, 28 mai – Prima zi de joc pe tabloul principal al turneului
Sâmbătă, 10 iunie – Finala la simplu feminin
Duminică, 11 iunie – Finala la simplu masculin

GALERIE FOTO. Comentatori la Roland Garros

 • Alex Corretja
 • Chris Evert_Credit Antoine Couvercelle
 • John McEnroe 1_Credit Antoine Couvercelle
 • John McEnroe 2_Credit Antoine Couvercelle
 • L-R Mats Wilander Barbara Schett
 • Novak Djokovic Credit Getty Images

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ba nu. Va fi difuzat pe toate canalele. Pe clipul promotional nu apare pentru ca acela era pe stream-ul international, folosit pentru absolut toate tarile din Europa. Wimbledon este difuzat in aproape toate tarile, cu mici exceptii. Asadar, nu putea sa apara pe acel clip, dar va fi difuzat pe toate canalele.
 • @Cosmin - în clipul generalist de promovare a verii, pe Eurosport 2 și Eurosport 1 HD nu apare nimic despre Wimbledon. Apare doar în clipul de pe Eurosport 1 România, pentru că doar aici va fi difuzat turneul.
 • Spune-mi tu mie unde scrie ca Wimbledon va fi doar pe Eurosport Romania. Va fi pe toate cele 3 canale, dintre care 2 in HD!
 • @qwerty
  Stiu ca va fi dat, intr-adevar ma uit pe Eurosport HD, dar de multe ori ma uit si pe Eurosport Player si acolo cred ca e transmisia de pe SD. Plus ca au promo-ul ala de vara in care nu e prezentat acolo, sunt prezentate doar RG si US Open.
 • @Cosmin - Wimbledon va fi doar pe Eurosport Romania. Daca te uiti pe HD, nu vezi reclame. Pe Eurosport Romania este un spot cu toate cele patru turnee de Grand Slam.

Trimite un comentariu