Skip to main content

S-a decis câștigătorul „talent show-ului” cu vloggeri organizat de Coca-Cola. Mikey Hash i-a fost mentor

 
S-a decis câștigătorul „talent show-ului” cu vloggeri organizat de Coca-Cola. Mikey Hash i-a fost mentor

Coca-Cola a căutat noua generație de vloggeri, iar marți seara a fost decis marele câștigător: Dana Bacinschi, din echipa Mikey Hash.

În competiția lansată în luna martie de Coca-Cola s-au înscris mii de tineri din toată țara. 14 dintre ei au intrat într-un bootcamp de 3 zile unde au fost instruiți de vloggeri cunoscuți, iar în finală au ajuns 7 concurenți. 

Publicitate

Fiecare vlogger celebru a avut câte un concurent în finală: Mikey Hash, BROmania, Ilie, Anne-Marie Chelariu (Vlogul de marți), Laura Giurcanu, Maximilian Ioan, Noaptea Târziu.

Cei șapte au avut de filmat două provocari, una dată de mentori și una de public. Ambele au fost încărcate pe YouTube. Au fost votați timp de o săptămână și jumatate pe site-ul Nextbigvlogger.ro.

Ce a contat în alegerea câștigătorului: 33,3% a contat votul publicului, 33,3% datele despre performanța online a clipurilor și 33,3% notele juriului.

Juriul a fost format din: Andreea Drăgan - Senior Brand Manager The Coca-Cola Company CEE, Catrinel Dănăiață - regizor, scenarist si Lector Universitar Dr. la Universitatea Hyperion - Catedra de Regie si Film TV, și Călin Moldovan, unul dintre cei doi tineri care au pus bazele comunității Junimea

Mihai Holhoş sau Mikey Hash, cel care i-a fost mentor câștigătoarei Next Big Vlogger:

„Coca-Cola a făcut un lucru extraordinar. Concursul acesta ne validează pe noi, vloggerii, ca entertaineri și ca repere pentru tinerii din România. Asta ne va responsabiliza și ne va ajuta să evoluăm, pe noi și pe întreaga comunitate online de la noi.” 

Dana Bacinschi a câștigat un contract de vlogging cu Coca-Cola pentru un an, ocazia de a apărea pe dozele de Coca-Cola și echipamentul necesar pentru a crea clipuri video: o cameră video compactă și un trepied.

„Next Big Vlogger a fost o super experiență, care ne-a oferit șanse unice tuturor celor care am participat: să fim antrenați de cei mai buni, să rezolvăm provocări care ne-au ajutat să devenim mai performanți, să ne facem prieteni care au aceeași pasiune. A fost o adevărată școală în domeniu, dar cu multă, multă distracție”, a spus câștigătoarea competiției.

GALERIE Foto. 

Una dintre provocările Danei Bacinschi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu