Skip to main content

S-a decis câştigătorul „talent show-ului” cu vloggeri organizat de Coca-Cola. Mikey Hash i-a fost mentor

 
S-a decis câştigătorul „talent show-ului” cu vloggeri organizat de Coca-Cola. Mikey Hash i-a fost mentor

Coca-Cola a căutat noua generaţie de vloggeri, iar marţi seara a fost decis marele câştigător: Dana Bacinschi, din echipa Mikey Hash.

Publicitate

În competiţia lansată în luna martie de Coca-Cola s-au înscris mii de tineri din toată ţara. 14 dintre ei au intrat într-un bootcamp de 3 zile unde au fost instruiţi de vloggeri cunoscuţi, iar în finală au ajuns 7 concurenţi.

Fiecare vlogger celebru a avut câte un concurent în finală: Mikey Hash, BROmania, Ilie, Anne-Marie Chelariu (Vlogul de marţi), Laura Giurcanu, Maximilian Ioan, Noaptea Târziu.

Cei şapte au avut de filmat două provocari, una dată de mentori şi una de public. Ambele au fost încărcate pe YouTube. Au fost votaţi timp de o săptămână şi jumatate pe site-ul Nextbigvlogger.ro.

Ce a contat în alegerea câştigătorului: 33,3% a contat votul publicului, 33,3% datele despre performanţa online a clipurilor şi 33,3% notele juriului.

Juriul a fost format din: Andreea Drăgan - Senior Brand Manager The Coca-Cola Company CEE, Catrinel Dănăiaţă - regizor, scenarist si Lector Universitar Dr. la Universitatea Hyperion - Catedra de Regie si Film TV, şi Călin Moldovan, unul dintre cei doi tineri care au pus bazele comunităţii Junimea.

Mihai Holhoş sau Mikey Hash, cel care i-a fost mentor câştigătoarei Next Big Vlogger:

„Coca-Cola a făcut un lucru extraordinar. Concursul acesta ne validează pe noi, vloggerii, ca entertaineri şi ca repere pentru tinerii din România. Asta ne va responsabiliza şi ne va ajuta să evoluăm, pe noi şi pe întreaga comunitate online de la noi.”

Dana Bacinschi a câştigat un contract de vlogging cu Coca-Cola pentru un an, ocazia de a apărea pe dozele de Coca-Cola şi echipamentul necesar pentru a crea clipuri video: o cameră video compactă şi un trepied.

„Next Big Vlogger a fost o super experienţă, care ne-a oferit şanse unice tuturor celor care am participat: să fim antrenaţi de cei mai buni, să rezolvăm provocări care ne-au ajutat să devenim mai performanţi, să ne facem prieteni care au aceeaşi pasiune. A fost o adevărată şcoală în domeniu, dar cu multă, multă distracţie”, a spus câştigătoarea competiţiei.

GALERIE Foto.

Una dintre provocările Danei Bacinschi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus