Skip to main content

CONCURS RADIO. Dance FM si Music FM vor opt frecvente de la CNA

 
CONCURS RADIO. Dance FM si Music FM vor opt frecvente de la CNA

Radiourile Dance FM si Music FM, operate de societatea Campus Radio SRL, din grupul RCS & RDS, au cerut azi de la CNA opt frecvente din cele 30 scoase la concurs de Consiliu.

Publicitate

Daca CNA va da postului Dance FM macar o frecventa, acesta va emite in premiera pe unde FM si in afara Bucurestiului.

Frecventele dorite de cele doua posturi de radio sunt cele puse la bataie in orasele Alba Iulia, Brasov, Craiova, Iasi (două frecvenţe), Sibiu si Suceava (2 frecvente).

Din partea celo doua posturi de radio au fost rezenti in sedinta de azi Marius Dobre, dorector executiv Pro FM si Marius Onuc, unul dintre matinalii de la Pro FM şi directorul Dance FM.

Marius Onuc, directorul Dance FM:

“Am incercat sa cream o alternativa si se pare ca ne-a iesit, avand in vedere ca suntem intr-o oarecare crestere, iar feedback-ul de la oameni de da semne ca ne vor si in alte orase din tara. L-am creat ca o alternativa si oarecum tinerilor ne adresam in fiecare zi si ne-am dori sa-l extindem si in alte orase.

Am acoperit mai multe genuri muzicale, ideea e ca tinerii care ies si se distreaza in cluburi sa aiba o muzica pe care sa o asculte tot timpul, nu numai pe la petreceri. Am reusit sa aducem unii din cei mai buni dj din lume pe radio, dar reusim sa promovam si dj romani care sunt pe val.”

Marius Dobre, despre Music FM:

Este un proiect pe care l-am inceput cu ceva vreme in urma si prin care ne propunem sa oferim o alternativa muzicala de calitate, o componenta care nu se regaseste prea bine reprezentata in alte posturi. Este vorba de o muzica veche, poate chiar Andrea Bocceli, Tina Turner.

Este un radio care acum emite in Bucuresti, Cluj-Napoca si Targu Mures, este un radio care a fost foarte bine primit de ascultatori, chiar la un moment dat l-am introdus in audiente si am vazut rezultate bune. Pe viitor ne propunem sa pastram continutul de calitate.”

In cazul in care radiourile vor primi frecventele, valoarea investitiei pentru fiecare statie va fi de 12.050 euro per statie, potrivit documentelor depuse la CNA. Sursa principala de finantare este publicitatea.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Dance Fm se aude pe 89,5 FM in Bucuresti. Banuiesc ca nu era greu daca intrati pe site-ul lor oficial si luati de acolo logo-ul original. Poate v-a placut mai mult logo-ul gasit pe google banuiesc.

Trimite un comentariu

sus