Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Itsy Bitsy a solicitat trei frecvente de la CNA. Nadia Tataru: "A venit vremea sa nu mai supravietuim doar cu aprecieri"

 
Nadia Tataru. Foto: Revista Biz
Nadia Tataru. Foto: Revista Biz

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a depus cereri pentru trei frecvente scoase la concurs de CNA. Este vorba de cele puse la bataie in orasele Brasov, Iasi si Ramnicu Valcea.

Publicitate

In cazul in care CNA va acorda aceste frecvente postului, programele vor fi retransmise de la statia centrala Intsy Bitsy din Bucuresti.

De ce vrea Itsy Bitsy aceste frecvente? "Aceste frecvente ar insemna foarte mult, asigurarea unor surse de venituri suplimentare", a spus Nadia Tataru, fondatoarea Itsy Bitsy. Aceasta a vorbit astazi la CNA despre probleme financiare cu care se confrunta postul de radio.

Nadia Tataru a spus azi la CNA ca, pe fondul unei perceptii gresite din partea agentilor economici, precum ca produsele pentru copii sunt mai ieftine, postul pierde multe contracte de publicitate.

Nadia Tataru:

"Radio Itsy Bitsy traieste din publicitate. Nu stiu de ce, dar oamenii mari din companii cred ca produsele pentru copii trebuie sa fie mai ieftine. Programele pentru copii nu sunt mai ieftine decat cele pentru adulti, pentru ca, cu cat e mai mic copilul, cu atat mai multe specializari sunt angrenate in productia programelor, iar legislatia ingradeste mult mai mult formatele pentru copii.

Din acest punct de vedere ducem multa munca de lamurire cu agentii economici sa investeasca la Itsy Bitsy. Ii convingem si cand ajungem la realitatea cruda si se uita la audiente multe dintre contracte nu se mai semenaza. Deci aceste frecvente ar insemna foarte mult, asigurarea unor surse de venituri suplimentare.

Stiu ca in cei 12 ani de Itsy Bitsy am primit semnale multe de apreciere, si mustrari atunci cand am gresit. A venit vremea in care ne-am dat seama ca nu putem supravietui doar cu asta, avem nevoie si de o crestere in retea si in bugetele pe care le atragem si lucrurile astea tin foarte mult de dumneavoastra."

Nadia Tataru, nemultumita de faptul ca postul de radio Romantic FM a cerut frecvente de la CNA:

"Mie mi se pare nesimtire ca Romantic FM sa ceara frecvente. Romantic FM e o frecventa castigata de un ONG care ulterior s-a transferat la Radio Zu", a spus fondatoarea Itsy Bitsy.

Postul Itsy Bitsy este detinut de societatea SC On Air Studio SRL, ai carei actionari sunt Nadia si Felix Tataru, cu cate 50% din actiuni.

Proiectul financiar depus la CNA, in cazul in care CNA ii va acorda frecventele, prezinta o investitie initiala de 7.840 de euro + TVA pentru fiecare statie si costuri de operare anuale de 10.000 de euro + TVA pentru fiecare statie.

Nadia Tataru, in fata membrilor CNA:

Bineinteles ca dumneavoastra stiti ce face Itsy Bitsy de 12 ani, noi continuam sa facem edutainment. As vrea sa fac o precizare ca edutainment este diferit de divertisment pentru parinti.

Noi vrem sa facem asta in continuare, noi am vrut sa facem educatie pentru familii, pentru parinti si copii si vom facem acest lucru atat timp cat vom putea si vrem sa ajungem la cat mai multe familii din toata tara. Avem ascultatori care ne asteapta. Ne-am inscris pentru trei localitati pentru ca sunt orase cu multi locuitori unde noi nu suntem.

Trecand dincolo de problemele cu care se confrunta Itsy Bitsy, m-am gandit la cu ce se confrunta oamenii din aceste orase. Si am vazut ca au o gramada de radiouri generaliste, religioase, locale si parerea mea personala e ca au de unde alege si oricum un alt radio local nu stiu daca ar avea sursa de finantare acolo.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus