Skip to main content

CONCURS RADIO. Postul tematic religios Radio Maria a solicitat încă zece frecvente de la CNA

 
CONCURS RADIO. Postul tematic religios Radio Maria a solicitat încă zece frecvente de la CNA

Postul cu tematică religioasă Catolic Radio Maria Romania a solicitat azi de la CNA preluarea a 10 frecvente radio din cele 30 puse la bataie de Consiliu. Postul mai detine inca sase frecvente, pe toate fiind retransmis programul produs la statia centrala Radio Maria Oradea.

Publicitate

Radio Maria Romania face parte dintr-o retea radiouri la nivel international, extinsa in peste 70 de tari, potrivit reprezentantilor postului prezenti astazi la CNA.

Cele zece frecvente solicitate sunt pentru orasele Brasov, Comanesti, Iasi (2 frecvente), Roman, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sighetu Marmatiei si Suceava (2 frecvente).

Proiectul financiar depus la CNA de reprezentantii postului prezinta o valoare a investitiei initiale de 4.700 de euro pentru statiile din Roman, Iasi, Suceava, Brasov, Ramnicu Valcea si Sibiu si de aproape 11.300 de euro pentru statiile din Comanesti si Sighetu Marmatiei.

Veniturile postului sunt asigurate din donatii si sponsorizati, potrivit notei depuse la CNA.

Doru Popovici, director Radio Maria Romania:

“Radio Maria se sustine numai din donatiile ascultatorilor, suntem singurul post de radio care se sustine doar prin donatii. Marsam foarte mult pe ideea ca omul timpurilor noastre sa gandeasca cu capul propriu si sa nu fie indoctrinat. Realizam foarte multe evenimente culturale tematice, avem invitati si de la alte religii.”


Citeste si:
Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus