Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Un radio pentru persoane cu dizabilităţi vrea sa intre pe FM. Postul a solicitat toate frecvenţele puse la bătaie

 
CONCURS RADIO 2017. Un radio pentru persoane cu dizabilităţi vrea sa intre pe FM. Postul a solicitat toate frecvenţele puse la bătaie

Postul Radio Romania Plus, care isi propune sprijinirea persoanelor cu dizabilitati si care a functionat pana acum exclusiv in online, a solicitat azi de la CNA intrarea pe FM. Postul a depus cereri la CNA pentru toate cele 30 de frecvente puse la bataie in concursul lansat azi de Consiliu.

Publicitate

Postul de radio este detinut de Asociatia Unison Buzau si va avea un format de principiu generalist, cu un program unitar, acelasi pentru toate statiile de emisie.

Cum isi propune postul sa sprijine persoanele cu dizabilitati? "Cea mai mare atentie inca de la inceput ne-am dorit sa o acordam integrarii socio profesionale a persoanelor cu dizabilitati", a spus reprezentantul postului, prezent azi la CNA.

George Bratu, reprezentantul postului:

“Ne adresam persoanelor cu dizabilitati din Romania, cea mai mare atentie inca de la inceput ne-am dorit sa o acordam integrarii socio profesionale. Se cheltuie multi bani pentru formare profesionala insa finalitatea dupa aceste diplome care se acorda nu exista.

Noi ne-am gandit la mai multe alternative, am avut diferite idei insa ne izbim de o problema foarte grea: inainte de 1989 ocuparea fortei de munca a persoanelor cu dizabilitati era de peste 70%, iar acum de doar mai putin de 7%. Nu este normal lucrul acesta, pentru ca si Romania are obligatii si in fata acestui segment de populatie.”

Radioul detine in acest moment doua studiouri, unul in Bucuresti, in sediul Consiliului National al Dizabilitatii din Romania, si unul in Galati, care functioneaza ca studio de productie, potrivit proiectului depus la CNA.

Mai mult, postul dispune de inca doua studiouri de productie, unul la Petrosani si unul in orasul Leicester din Marea Britanie.

Valoarea investiei ar urma sa se ridice la circa 15.000 - 20.000 de euro, bani asigurati din cotizatii, donatii si sponsorizari.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • h h
    Spalare de bani sau abureala ieftina...
  • rogojan razvan rogojan razvan
    O idee foarte buna cum se va chema postul ? va avea acoperire nationala? pe ce frecvente se va receptiona? si de cand va emite?

Trimite un comentariu

sus