Skip to main content

CONCURS RADIO 2017. Virgin Radio vrea sa "dea muzica mai incet" şi în alte oraşe din tara

 
foto: Virgin Radio
foto: Virgin Radio

Postul de Radio Virgin Radio, din grupul Lagardere, a solicitat de la CNA opt frecvente din cele 30 scoase la concurs.

Publicitate

Radioul are in vedere extinderea acoperirii nationale cu frecventele puse la bataie in orasele Craiova, Calarasi, Campulung, Huedin, Lupeni, Slobozia, Vaslui si Vatra Dornei.

Dintre acestea, potrivit reprezentantilor postului prezenti azi la CNA, prioritare sunt frecventele din Craiova, Calarasi si Slobozia.

Reprezentantii postului au justificat cererile de frecvente prin promovarea campaniei "Da muzica mai incet", desfasurata de Virgin Radio impreuna cu agentia McCann. Detalii despre campanie, pe Paginademedia.ro.

"Virgin Radio este preocupat de bunastarea ascultatorilor sai. De aceea ne dorim sa ajungem cu mesajele noastre in cat mai multe locuri din Romania, unde ascultatorii ar avea nevoie de aceste mesaje", a declarat Andrei Stroe, director de programe Virgin Radio.

In cazul in care CNA va acorda postului Virgin Radio frecvente, acestea vor fi incluse in reteaua nationala Virgin Radio alcatuita din 39 de statii, potrivit documentelor din mapa membrilor CNA.

CNA va decide in sedinta de marti daca va aloca postului vreuna dintre frecventele solicitate.

Andrei Stroe, director de programe Virgin Radio:

“Grila noastra e diferita in piata, ca muzica, ca si continut, formatul este ritmic, pozitiv, energic, dar nu avem doar muzica, avem si continut destinat specific si exclusiv tinerilor, radioul este unul tanar. Avem si buletine de stiri si am reusit sa punem in plansa si sa executam o campanie asupra pagubelor pe care le are sunetul excesiv asupra auzului.

Virgin Radio este preocupat de bunastarea ascultatorilor sai, tocmai de aceea avem in derulare o companie de constientizare asupra pericolelor la care se expun tinerii cand asculta muzica in casti la un nivel excesiv, in timp existand pericolul pierderii auzului.

Tocmai de aceea ne dorim sa ajungem cu mesajele noastre in cat mai multe locuri din Romania, unde ascultatorii ar avea nevoie de aceste mesaje.”

Valoarea initiala a investitiei este de aproximativ 6.000 de euro pentru fiecare statie.

Postul Virgin Radio este detinut de societatea SC Radio XXI SRL, al carei actionar unic este societatea franceza Lagardere Active Radio International SAS, potrivit raportului intocmit de CNA.

SC Radio XXI SRL detine sapte licente audiovizuale pentru Virgin Radio, dar si sase licente pentru postul de radio Vibe FM.

Grupul Lagardere mai detine in mod direct postul de radio Europa FM.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radulian Felix Radulian Felix
    Da, super.
    CNA, dacă îmi citiți mesajul acesta, va rog mult, mult, sa băgați VIRGIN RADIO la Craiova pe 92 FM.
    Sunt un mare fan de al lui VIRGIN RADIO și îl ascult mereu și îmi place.
    Va rog muuuult sa lăsați VIRGIN RADIO sa emită la Craiova pe 92 FM.
  • Potentiometrul Potentiometrul
    O tot dam incet pana o sa o oprim de tot cu astfel de posturi.

Trimite un comentariu

sus