Skip to main content

CONCURS RADIO. Pro FM si Digi FM planuiesc sa se extinda in inca noua orase. Catalin Ivan, Digi FM: "Ne-am dori sa ajungem in fiecare coltisor al tarii"

 
CONCURS RADIO. Pro FM si Digi FM planuiesc sa se extinda in inca noua orase. Catalin Ivan, Digi FM: "Ne-am dori sa ajungem in fiecare coltisor al tarii"

Radiourile Pro FM si Digi FM, detinute de societatea RCS&RDS, au depus la CNA cereri pentru noua frecvente. Dintre acestea, Pro FM a solicitat patru frecvente, iar Digi FM cinci.

Publicitate
  • Pro FM a solicitat frecventele scoase la concurs de CNA in orasele Baia Mare, Craiova, Calarasi, Slobozia si Vaslui, dintre care, potrivit reprezentantului postului prezent astazi la CNA, prioritara este frecventa din Craiova.

Valoarea investitiei initiale promisa de Pro FM, in cazul in care postul obtine frecventele, este de 12.050 de euro pentru fiecare statie castigata, potrivit raportului intocmit de CNA.

Marius Dobre, manager Pro FM:

"Eu m-am alaturat echipei in 1993 si pot sa va spun ca perioada aceea era una foarte efervescenta. Cred ca am reusit sa pastram acest entuziasm adaugand echipei voci tinere, dar am si reusit sa transform entuziasmul celor vechi, iata, dupa 25 de ani de viata. Oricum este clar ca de aici de la Pro FM au plecat catre alte zone vocile cele mai cunoscute din Romania, Andi mMoisescu, Florin Calinescu, Ovidiu Ioanitoaia, Cristian Tabara si multi altii.

Cred ca e clar ca Pro FM inceamna e mai mult decat muzica pentru tineri si nu numai. Inseamna stiri, informatii utile, dezbateri, invitati in direct, concerte transmise prin intermediul Facebook, o interactivitate dusa la maxim, concursuri transmise in direct.

Pe viitor vom incerca sa intarim tot ceea ce am facut pana acum, vom merge in directia corecta cu tendintele muzicale si vom incerca sa dam ascultatorilor calitate fara sa facem compromisuri."

In cazul in care postul va castiga frecvente, acestea vor fi incluse in reteaua nationala Pro Fm, formata in acest moment din 31 de statii.

  • Digi FM are in vedere extinderea retelei nationale pe frecventele puse la bataie in orasele Orsova, Targu Neamt si Vatra Dornei.

Valoarea initiala a investitiei, in cazul in care Digi FM va primi frecvente de la CNA, va fi de 12.050 de euro pentru fiecare statie castigata, potrivit raportului CNA.

In cazul acordarii frecventelor, acestea vor fi incluse in reteaua nationala Digi FM, alcatuita din 40 de statii.

Catalin Ivan, Digi FM:

"Este un produs pe care CNA l-a asteptat ceva vreme, intr-adevar nu era un proiect care sa se nasca usor. De un an si jumatate putem spune ca proiectul s-a format, misiunea noastra este aceea de a informa, nu intentionam sa inlaturam dorinta de a aprinde flacara pentru cultura, obiceiuri, pentru lucruri pe care un radio comercial normal nu le-ar pune in prim-plan.

Ne-am dori sa ajungem in fiecare coltisor al tarii cu produsul nostru, ca romanii sa aiba parte de inca o sursa de informare. Stiu ca apreciati concurenta si diversitatea produselor in spatiul acesta."

Posturile de radio Pro FM si Digi FM sunt detinute de societatea SC RCS&RDS SA, al carei actionar majoritar este compania Digi Communications N.V., proaspat listata la Bursa de Valori Bucuresti. Detalii, pe Paginademedia.ro.

Societatea SC RCS&RDS SA detine partile sociale ale societatii SC Campus Radio SRL care opereaza licentele audiovizuale ale posturilor de radio Dance FM si Music FM.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stefan Stefan
    Avem numai frecvente de posturi locale ,radiouri care sunt sub orice critica cu emisiunile ce le fac!Cele mai multe sunt inregistrari sau preluari de la alte radiouri.Noi cei din Sighet ne am c -am saturat de aceste radiouri locale cere nu au nimic peofesional inafara de publicitate.Vrem si noi un post national generalist unde chiar sunt jurnalisti si oameni profesionisti care stiu sa faca radio nu toti animatori nascuti peste noapte.Sper sa tine ti cont si de opinia celor care traiesc acolo care traiesc acolo si au nevoie de altceva nu numai de posturi in limba ucraineana ca in limba maghiara deja este.
  • Inorogus Inorogus
    Nu ati scris nimic despre Social FM care se pare ca a uimit prin originalitatea si consistenta proiectului, fiind catalogat ca cel mai bun proiect din toate cele prezentate...
  • question question
    Dragos , care erau show-urile acelea de succes, ca idee? Vocea, RAT, IComedy si TCDU? Ca WowBiz, Capatos, Maruta, Teo, Matinalele de pe Antena, Vorbeste lumea etc etc sunt in continuare, pe Antena incep/ au inceput 2 show-uri , bune / rele, dar acopera vara fara reluari de la Splash...deci nu prea s-au inchis televiziunile... dar sunt interesante si stirile din radio, de ce nu...
  • Brutus Brutus
    @Dragoș: Pe prima pagină sunt 18 articole legate de radio și acordare de licențe radio. Dă-o încolo de treabă că devin enervanți.
  • BDorin BDorin
    Ba suntem uitati ANCOM pe Oradea nu se aude nimic ca si cum nu ar exista macar o frecventa is dezamagit complet.
  • Dragos Dragos
    Brutus, daca i se spune Pagina de Media, e clar ca trebuie sa se vorbeasca si de radio si de ziare, nu numai de tv. Ce ai vrea sa se spuna de tv? Nu vezi ca s-a intrat in vacanta cu aproape toate show-urile de succes? Acordarea licentelor radio este la fel de interesanta ca si audientele tv.
  • Brutus Brutus
    Bă, m-ați zăpăcit cu atâtea articole despre posturile de radio, parcă v-ați transformat în Paginaderadio. ro
    Dați și voi audiențele de ieri

Trimite un comentariu

sus