Skip to main content

DE VĂZUT. Delcea, Voinea, primarul din Lehliu și un reportaj video cu sute de share-uri

 
DE VĂZUT. Delcea, Voinea, primarul din Lehliu și un reportaj video cu sute de share-uri

Echipa Recorder, formată din jurnaliștii Cristi Delcea și Mihai Voinea, un nou reportaj despre...România. Cei doi jurnaliști au urmărit alegerile locale parțiale din Lehliu Gară, unde câștigător a ieșit Iulian Iacomi. 

Cu ce e deosebit micul orășel din Călărași? „În decurs de un an, Iulian Iacomi a candidat de două ori pentru aceeași funcție. După ce a renunțat la postul de primar a devenit deputat, el s-a întors să câștige alegerile care s-au organizat din cauza demisiei sale”, explică cei doi jurnaliști în materialul video lansat pe Facebook. 

Publicitate

„Dincolo de absurdul situației, totul seamănă cu un experiment prin care se încearcă testarea limitelor de naivitate ale alegătorului român”, mai spun jurnaliștii. 

Materialul video postat în această dimineață deja devine viral pe facebook, fiind distribuit de peste 300 de ori și înregistrând peste 28.000 de vizualizări. 

 Reportajul „Experimentul Lehliu”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E păcat sa l arati asa, ca fiind ceva urat ce s a întâmplat, trebuia sa veniți sa filmați în Lehliu, cum arata orașul după o ploaie normala de vara, nu mai zic iarna sau toamna, erau bălți de apa și noroaie de nu puteai trece. Ca primar e un exemplu, ca om e partea a doua, fiecare cu păcatele lui

Trimite un comentariu