Skip to main content

Demis după dezvăluirile din România liberă. Alin Petrache, concediat de la conducerea CSM Bucureşti

 
Demis după dezvăluirile din România liberă. Alin Petrache, concediat de la conducerea CSM Bucureşti

După ce a fost „vedetă” pe prima pagină din România liberă, astăzi a fost din nou vedetă. Alin Petrache, directorul Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, a fost demis de Primăria Bucureşti ca urmare a dezvăluirilor din România liberă.

Publicitate

Publicaţia a prezentat în ediţia de marţi cum Petrache a alocat 700.000 de euro pentru o petrecere ce urma să marcheze 10 ani de existenţă a clubului.

Conform România liberă, pentru atribuirea acestui contract s-a făcut prin procedură simplificată, la care s-a prezentat un singur ofertant, un consorţiu alcătuit din SC Godmother SRL, Bucureşti, reprezentată de Valentin Văcăruş, şi SC Brigada Creativă SRL, Bucureşti, reprezentată de Adrian Lucian Nica.

„Am luat decizia de a-l schimba din funcţie pe domnul Alin Petrache, pentru că nu accept şi nu voi accepta niciodată ca managerul unei instituţii din subordinea Primăriei Capitalei, chiar dacă este ordonator terţiar de credite, să cheltuiască banii publici într-un mod iresponsabil", a explicat Gabriela Firea, într-un comunicat al Primăriei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    Cumva e un semnal ca urmatorul pe lista demiterii ar fi Grindeanu?

Trimite un comentariu

sus