Skip to main content

Pro TV si Eurosport dau finala Roland Garros. Esca prezintă. CTP comentează

 
foto: RFI.ro
foto: RFI.ro

Pro TV şi Eurosport îşi împart finala de la Roland Garros. Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, joacă mâine finala turneului de Grand Slam Roland Garros, împotriva jucătoarei din Letonia Jelena Ostapenko, locul 47 WTA.

Publicitate

Partida va fi transmisă mâine, de la ora 16.00, în direct pe Eurosport 1 şi pe Pro TV.

Pro TV va avea o emisiune specială, sâmbătă, de la 15,30, cu Andreea Esca, Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu în studio.

Dacă va câştiga trofeul, Halep va urca pe prima poziţie în topul celor mai bune jucătoare de tenis de pe Glob. De asemenea, va fi a doua jucătoare care cucereşte trofeul turneului de Grand Slam de la Paris, la 39 de ani de la triumful Virginiei Ruzuci.

Simona Halep a trecut ieri în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, de jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova, locul 3 WTA, în semifinala turneului Roland Garros.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    Turneul RG2014 nu a fost transmis in Romania.
    Finala Halep-Sharapova a fost transmisa de A3 care a platit ~100.000 € fara speranta de a acoperi din incasari de publicitate.
    2017 : La placinte inainte ,ProTV !
    PS : Asta ne lipsea o finala RG comentata de promterista neamului si crucisatorul presei.Mai bine cu Luminița Paul și Dragoș Suciu (Eurosport).
  • Zanga Zanga
    Tvr e falimentara... de unde bani ca sa achite drepturile de transmisie in coproprietate cu eurosport? Plateste tu abonament la tvr... eu. Nu ma uit si de ce sa platesc?ca sa te uiti tu?
  • dan dan
    foarte tare Pro tv ul se baga in seama doar in momentele cand cineva ca Sinoma e in culmile victoriei...altfel pro tv ul sta cuminte in banca lui si se acseaza doar pe proiecte mediocre...eu tot pe EUROSPORT ma voi uita..mai ales tinand cond de faptul ca Esca comenteaza partida ...ce legatura are Esca cu lucrul asta?
  • Iuli Iuli
    ProTV o sa faca audienta, iar Eurosport nu cred ca intra in top5
  • Bogdan Bogdan
    Trebuia doar eurosport, dar vad ca s-au inteles sa dea meciu su celor de la pro tv
  • dan dan
    foarte tare se baga si pro tv ul in seama doar cand Simona e pe cale sa castige trofeul.......
  • Gigione Gigione
    Cu Dogu DND
  • Mihail Mihail
    Nu trebuia TVR 1 sa transmita finala?

Trimite un comentariu

sus