Skip to main content

Mădălin Ionescu se desparte de WowBiz: „am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum”

 
Mădălin Ionescu se desparte de WowBiz: „am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum”

Mădălin Ionescu intră în vacanţă începând din această săptămână de la emisiune sa de pe Kanal D. Acesta a anunţat pe pagina sa de Facebook că ediţia din 8 iunie a emisiunii tabloid WowBiz va fi ultima cu el în calitate de prezentator. Sezonul WowBiz va continua, dar cu un alt prezentator.

Publicitate

VEZI AICI NOUL PREZENTATOR WOWBIZ

Mădălin Ionescu:

„Plec, dragii mei! In urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra”, a precizat realizatorul TV.

Mădălin Ionescu realiza emisiunea WowBiz la Kanal D din octombrie 2012, alături de Andreea Mantea. Anterior, el prezentase, tot la Kanal D, emisiunea Drept la ţintă, la bătaie cu Acces Direct. Înainte de Kanal D, Mădălin Ionescu a realizat Acces Direct până în 2010, când a fost înlocuit de conducerea postului cu Simona Gherghe (detalii, AICI).

Anunţul lui Mădălin Ionescu, în continuare:

"Plec, dragii mei ! In urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum ! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei , pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra.
Dupa o perioada de câteva luni sau poate mai mult, imi voi relua din plin activitatea profesională din domeniu!
Pentru toate reuşitele uluitoare de pana acum, care au consacrat "Wowbiz " ca lider al emisiunilor de seara, mulţumesc publicului meu extraordinar si echipei! Mulţumesc, de asemenea, conducerii staţiei pentru colaborarea fructuoasa din aceşti ani! P.S. Practic ...editia de maine (8 Iunie ) va fi ultima cu mine in calitate de prezentator Wowbiz!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sergiu mihai sergiu mihai
    nu merita sa pleci din cauza ..doamnei...., ***............i believe you have other plans!
  • Andrei Andrei
    L-am dori pe Adrian Artene. Doamne-ajuta!
  • Alin Alin
    Noul prezentator? Marius Vintila. Stie tot kanal d.
  • iozefin iozefin
    va fi nasul lui Madalin ionescu in locul lui Madalin asa cred eu ,daca era noul prezentator era anuntat ,demult cum sa stiut de Mantea ca se va intoarce la kanald
  • ppp ppp
    Ilie V. , what?!? scri ca sa nu adormi?
  • Ilie V. Ilie V.
    Se intampla acum! Dan Cacapatos ii terorizeaza pe sefii Kanal D sa-i ia locul lui Madalin. Si se vinde foaaaaarte ieftin. Bwahahahahaha!!!!
  • Ala de la care ia notite "EXPERTUL" Ala de la care ia notite "EXPERTUL"
    @EXPERTUL Frustrarea te-a caracterizat mereu. Ti-a iesit si pe nas. Ma rog, pe o nara... WOWbiz bate la fundul gol emisiunea voastra neproductiva, fara publicitati, care e pe post doar pentru ca le e mila unora. Cand v-au inlocuit cu filme, tremurati sub pat pentru o mana de lovele nemeritate. Dar, ai grija... Poate vine Madalin sa prezinte Xtra Night ***, sa-l faca SHOW! :)
  • Expertul, Expertul,
    @ala de la care ia notite expertul: Tu esti, madaline? Te si rod frustrarile, gata? Istoria va consemna toate "succesurile tale". Esti deja out de la a 4-a emisiune. Nici turcii aia nu se puteau pacali la nesfarsit. Pana la urma, si ei primesc audientele pe comercial, ca toata lumea. Ca esti tu lider la babele si mosii de la tara, nu a interesat pe nimeni. Du-te acasa si mananca-ti pensia linistit. Si pupa doamna, ca ti-a dat sansa sa ai un exit elegant.
  • question question
    cineva, vreo sursa, ceva, cu cine ii va lua locul? Sper sa nu fie Victor Slav, ca nu are niciun talent...
  • Ala de la care ia notite "EXPERTUL" Ala de la care ia notite "EXPERTUL"
    @ Expertul... Vezi ca poate vine-n locul tau si te invata sa faci audienta... Daca il intrebi pe Petrisor Obae, ca sa nu fiu subiectiv, iti va spune de cate ori l-a batut prezentatorul tau ideal pe Madalin. Dar, hai, sa fiu totusi subiectiv: o data. atunci cand Oana Lis facuse alergie la ***.
  • gt gt
    Sper sa fie vorba de Adrian Artene. Este singurul prezentator care se pliaza perfect pe format, iar emisiunea a fost prezentata la inceput doar de el, apoi de el si Mantea...Madalin a fost cel care a venit pe urma...(Bineinteles ca emisiunea se chema CancanTV pe atunci...)
  • Expertul, Expertul,
    Capatos a schimbat radical emisiunea si tot il batea rau. A demonstrat ca se poate face performanta la ora aia cu lucruri frumoase. Cred ca aici s-au jucat, de fapt, cartile. Wow *** vrea o rebrand-uire in zona curata. Cu madalin nu se putea face asa ceva, dupa ce dansezi de gat cu leo, un an. Timpul va demonstra daca am sau nu dreptate. Oricum, duca-se...
  • Iuli Iuli
    Prima editie Gospodar fara pereche, noul show Pro TV, a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 7.8 puncte de rating si 25.4% cota de piata, in timp ce televiziunea clasata pe locul secund a obtinut 5.3 puncte de rating si 17.2% cota de piata. In minutul de aur de la ora 22:05, peste 1.6 milioane de romani urmareau povestile de viata ale celor 13 barbati care participa la show. Emisiunea va continua la Pro TV peste cateva luni, dupa etapa de selectie a doamnelor si domnisoarelor care sunt interesate sa afle mai multe despre unul dintre cei 13 gospodari prezentati in editia de ieri seara.

    http://www.protv.ro/stiri/au-inceput-inscrierile-pentru-doamnele-si-domnisoarele-care-vor-sa-participe-la-gospodar-fara-pereche.html
  • Iuli Iuli
    De ce evitati publicarea audientelor de aseara? Asa rau a stat ProTV?

    p.s.: cine e acest medelin? alt *** care promoveaza ***
  • andrei-constantin andrei-constantin
    doamne ajuta ,sper sa lasi usa deschisa si pentru altii,gen maruta ,capatos ,gherghe si mai sunt....

Trimite un comentariu

sus