Skip to main content

(P) FOTO-VIDEO. Cea mai mare proiecție 3D din România: din turnul BRD pe turnul Bucharest Tower Center. Aniversare spectaculoasă EY România

 

(P) FOTO-VIDEO. Dintr-un turn în altul. Cea mai mare și luminoasă proiectie 3D realizata vreodata în Romania: imagini de peste zece etaje, proiectate dintr-un turn în altul, în zona Piața Victoriei, vizibile și din Piața Romană, cu tehnologie de ultimă generație.

Imaginile uriașe, pe o înălțime de 12 etaje, au fost proiectate din Turnul BRD din Piața Victoriei pe un alt turn - Bucharest Tower Cente, la câteva sute de metri distanță.

Proiecția s-a văzut până în Piața Romană.

Publicitate

Evenimentul, care a avut loc pe 23 și 24 iunie, cu ocazia implinirii a 25 de ani de activitate a companiei EY Romania, a inclus mai multe premiere:

- cea mai mare distanta de proiecție (240m – s-a proiectat din Turnul BRD pe Bucharest Tower Center)

- cea mai inalta cota de amplasare a proiectoarelor

- cea mai inalta videoproiectie (12 etaje).

Au fost folosite elemente din identitatea companiei EY, din istoria pe piața românească a firmei, dar si elemente specifice cladirii, alaturi de structuri tridimensionale construite de la zero. Compozitia finala a fost o constructie fluida in miscare, vizibila din Piata Romana, care a exploatat zona cu sticla serigrafiata ca pe un ecran urias: 35m (latime) x 55m (inaltime).

Ce tehnică a presupus proiecția:

Pentru obtinerea luminozitatii de 105.000 lumeni s-au folosit mai multe proiectoare, printre care si unul de 45.000 lumeni, de rezolutie 4K - cel mai puternic proiector din lume cu lampa XENON, unic in Romania. S-a obtinut astfel cea mai mare luminozitate intr-un proiect de videomapping realizat de un antreprenor roman.

VIDEO. Spectaculoasa proiecție 3 D de la aniversarea EY, de pe un turn pe altul

Cine este EY România:

EY România a fost înființată în 1992. Cei peste 700 de angajaţi EY din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Compania are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale pe care activează încă de la înfiinţare, în anul 1992. 

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016.

EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

În 2017, EY România aniversează 25 de ani de activitate, o perioadă în care a contribuit la viitorul României prin sprijinirea mediului antreprenorial, consultanța oferită investitorilor străini înainte de intrarea pe piața locală și asistența acordată statului în privatizarea marilor companii românești.

Mai multe detalii, pe site-ul ey.com

GALERIE FOTO. Proiecția 3D pe Bucharest Tower Center

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Trimite un comentariu