Skip to main content

(P) #Gatala4. 21 iunie, ziua corporatiştilor. Un demers RedBull, susţinut de Radio Guerrilla. Programul zilei

 
(P) #Gatala4. 21 iunie, ziua corporatiştilor. Un demers RedBull, susţinut de Radio Guerrilla. Programul zilei

(P) Concert Les Elephants Bizarres în parcarea de la Iride Business Park, muzici şi băuturi de vară în cele mai hip locuri & clase de yoga. Astfel se anunţă programul celei mai lungi zile din an, 21 iunie când corporatiştii care au ales să spună #Gatala4 vor petrece orele libere câştigate savurând o băutură care le dă aripi, un cocktail perfect pentru o zi caldă de vară, făcând sport sau distrându-se la un super concert în aer liber.

Publicitate

Mailuri peste mailuri, to do list-uri nesfârşite, şedinte prelungite, deadline-uri scurte. Munceşti din greu în fiecare zi şi de multe ori stai peste program.! Cum ar fi dacă în cea mai lungă zi din an, ai fi #GataLa4 şi ai mai avea câteva ore în plus pentru tine? Ai acum tot ce îţi trebuie să iei această decizie.

#Gatala4 este un demers înaripat care îi susţine pe corporatişti ca în cea mai lungă zi din an să încheie ziua de muncă la 4 şi orele libere câştigate să le petreacă într-un mod extrem de relaxant şi de fun.

Aşadar, Red Bull cheamă toţi corporatiştii care au ales să fie #GataLa4 (cu treaba la birou) pe 21 iunie să dea năvală pe străzile din Bucureşti şi să se bucure de restul zilei cu o mulţime de activităţi grozave pregătite special pentru ei.

Concert Les Elephants Bizarres @ Iride Business Park

Începem în forţă la ora 16:00, în Pipera, kilometrul 0 al coporatiştilor, cu un concert Les Elephants Bizarres ca să zguduim clădirile de birouri cu basul şi cu toba mare şi ca să vezi cum locul tău de muncă se transformă, cât ai bate din palme, într-o arenă cu rock’n’roll şi oameni sărind pe ritmul muzicii.

Control, Grădina Eden, Terasa Monteoru, Grădina Dorobanţi, Funky Lounge Herăstrau, E3 by Entourage şi Seva Lounge te aşteaptă între orele 16.00 şi 19.00 cu muzici de vară şi băuturi colorate şi delicioase cu Red Bull Editions, la preţuri "light".

DJ-ii ies şi ei pe terasă ca să te poţi simţi ca în vacanţă alături de colegii tăi.
Între orele 16:00 şi 18.00, World Class te invită la clase de yoga organizate special pentru tine, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos te ajută să te bucuri mai mult de viaţă, să dai randament la muncă şi să ai o energie bună.

Află tot ce poţi să faci pe 21 iunie, începând cu ora 16:00, pe redbull.ro/gatala4 şi pe pagina de Facebook!

Un demers înaripat de Red Bull, susţinut de Radio Guerrilla.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • om om
    atentie la tastatura...sa punem toate cuvintele la locul lor

Trimite un comentariu

sus