Skip to main content

Prezentator nou la WowBiz după plecarea lui Mădălin Ionescu

 
Prezentator nou la WowBiz după plecarea lui Mădălin Ionescu

Un nou prezentator al WowBiz îi ia locul lui Mădălin Ionescu. Este vorba despre Victor Slav, fost prezentator meteo la Pro TV şi soţul Biancăi Drăguşanu, un „produs” al show-urilor tabloid.

Publicitate

Noul nume a fost anunţat luni seara la Kanal D, în timpul emisiunii WowBiz. El va prezenta emisiunea alături de Andreea Mantea.

Reamintim că Mădălin Ionescu a decis să ia o pauză de la TV.

„Plec, dragii mei! In urma cu aproximativ o luna am anunţat managementul Kanal D ca pentru mine urmează, fie si temporar, un alt drum! Voi pleca in concediu incepand din 10 iunie, un pic mai devreme decat colegii mei, pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra”, a anunţat Mădălin Ionescu pe Facebook.

Mădălin Ionescu realiza emisiunea WowBiz la Kanal D din octombrie 2012, alături de Andreea Mantea. Anterior, el prezentase, tot la Kanal D, emisiunea Drept la ţintă, la bătaie cu Acces Direct. Înainte de Kanal D, Mădălin Ionescu a realizat Acces Direct până în 2010, când a fost înlocuit de conducerea postului cu Simona Gherghe (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    AndreasM /Artene nu era nici o optiune, Liviu Varciu era optiunea. nu s-a putut. nu din cauza refuzului:)
  • gt gt
    Probabil Artene a vrut sa se dedice mai mult familiei, si a devenit si mai discret de cand s-a casatorit si sotia a nascut... In plus, ultima data cand auzisem de el Artene preluase brand-ul CanCan, si probabil ca nu a dorit la WowBiz (daca e adevarat ca au fost discutii cu el...)
  • mile mile
    de parca intereseaza pe cineva normal aceasta mizerie , nu promovati asta
  • Gogu Gogu
    @andreasM: Oare de ce? :) Trecuse o data prin asa ceva.
  • AndreasM AndreasM
    Adi Aretene a refuzat . Era prima optiune a Kanal D-ului dupa plecarea lui Madalin Ionescu.
  • Gogu Gogu
    Nu uitati ca turcii au o telenovela in prime time, care face cifre uriase. Si wow *** e lipit de ea. Fata de Antena 1, care a cazut pe locul 3 in prime time. Eu zic sa avem rabdare. Valoarea se vede in timp, nu intr-o zi, doua, trei... Iar timpul a demonstrat cine a rezistat pe post, la ora aia. Da, stiu, numai "lideri de piata": Diaconescu, Lazarus, Artene, Madalin Ionescu... Acum a intrat Slav in malaxor. Bafta! Chiar va avea nevoie.
  • geo geo
    Îmi displace profund personajul - a se citi noul co-prezentator...așa că poate cei care au urmărit emisiunea ne pot spune ce și cum. Cât privește ”calitățile” de prezentatoare ale domniței Mantea, vă rog să îmi permiteți să mă abțin...
  • alex2 alex2
    Ca sa fim corecti ar trebui sa spunem ca Wow *** nici nu are nevoie de doi prezentatori. Mantea se descurca foarte bine si singura.
  • Alin T Alin T
    Cu siguranță nu este momentan copt precum Madalin, dar in prima lui editie, l-a umilit pe Capatos. Wowbiz: 4.5 rtg cu 16.2; Xtra Night Show 2.5 cu 10.8
  • Iuli Iuli
    Ma gandeam eu ca este Victor Slav, prima data gandul ma ducea la ala ce e cu aia de la Te vreau sau Bursucu
  • Gogu Gogu
    Din cite stiu, e vecin cu capatos. Poate ca asa au gandit-o turcii. Ca sa se apropie, macar, de performantele lui, sa ia un vecin.
  • gt gt
    Am zis ca sper sa nu fie Victor Slav... s-a dovedit ca asa a fost... naspa rau, Mile poti sa razi de azi, iti dam voie...

Trimite un comentariu

sus