Skip to main content

Marius Tucă a ieşit din acţionariatul Smart FM. Fiica lui i-a luat locul

 
foto: Nasul TV
foto: Nasul TV

Postul de radio Smart FM a fost somat de CNA pentru că şi-a modificat acţionariatul fără acordul Consiliului. Marius Tucă a ieşit luna trecută din acţionariatul societăţii Radio Smart SRL, care deţine postul Smart FM.

Publicitate

Marius Tucă a cedat cele 99.03% din acţiuni pe care le deţinea în firmă fiicei sale, Daria Ana Tucă, aceasta devenind noul acţionar majoritar al societăţii, potrivit documentaţiei de la CNA.

Noua structură de acţionariat este formată din Tucă Daria Ana, acţionar majoritar cu 99.03% din acţiuni, şi Tucă Neguţa cu 0.97% din acţiuni.

Propunerea de somaţie a fost făcută de Răsvan Popescu şi a fost votată în unanimitate de cei opt membri CNA prezenţi în momentul votului: Florin Gabrea, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu, Rasvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Membrul CNA Valentin Jucan a fost prezent la şedinţa de azi dar a lipsit în momentul votului.

De la şedinţa de azi lipsesc membrii CNA Orsolya Eva Borsos şi Radu Herjeu.

Sancţiunea a avut la bază articolul 54 din Legea Audiovizualului:

Alineatul (2) Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, prevăzute la art. 54 alin. (1) lit. b) şi e).

Alineatul (1)

b) datele de identificare a titularului acesteia, precum şi structura acţionariatului până la nivel de persoană fizică şi juridică, asociat sau acţionar care deţine o cotă mai mare de 20% din capitalul social ori drepturile de vot ale unei societăţi titulare de licenţă audiovizuală;

e) formatul de principiu al serviciului de programe şi structura programelor;

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vultur Vultur
    Un radio care s-a dus in jos decand a intrat pe mana lu` Tuca..si acum l-a mai preluat si Tuca aia mica care are 18 ani, ce stie sa faca ? Am vazut ca au facut dosar pt fiecare oras in care se dau licente radio acum pe 19 iunie pai ei sunt pe penultimul loc in Bucuresti si vor sa se extinda si in tara ? :)) probabil vor sa-l vanda la un pret mai mare peste 1 an sau 2 fiind considerat retea radio ( asta daca vor primi dar nu cred licenta in alt oras )

Trimite un comentariu

sus