Skip to main content

VIDEO. Dragoş Pătraru: Sunt puţine şanse să ne vedem tot aici în august

 
VIDEO. Dragoş Pătraru: Sunt puţine şanse să ne vedem tot aici în august

Ce vrea să spună Dragoş Pătraru? Se mai întoarce la Digi 24 după concediu? Realizatorul emisiunii Starea Naţiei a fost evaziv chiar în emisiunea difuzată în această seară.

Publicitate

În debutul emisiunii sale de miercuri seara, penultima din acest sezon, Pătraru a spus că, în opinia sa sunt „puţine şanse să ne vedem tot aici, din august”

„Am constatat că e o mare diferenţă între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Naţiei şi cum o văd oamenii de la această fabrică (RCS&RDS - n.r.)”.

Pătraru le-a transmis însă telespectatorilor că se vor „revedea” şi că va vorbi pe larg în ediţia de joi, 29 iunie, a emisiunii Starea Naţiei.

Dragoş Pătraru, în debutul emisiunii de miercuri seara:

„Azi şi mâine mai avem şi aţi scăpat de noi. Mă rog, în opinia mea sunt puţine şanse să ne vedem tot aici, din august. Am constatat că e o mare diferenţă între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Naţiei şi cum o văd oamenii de la această fabrică. Dar vestea bună e că ne vom revedea. Mai multe despre asta vă spun mâine seară.”

Până la ora publicării ştirii, Dragoş Pătraru nu a putut fi contactat pentru detalii.

Reamintim că luna trecută Pătraru a criticat în emisiunea sa deciziile editoriale ale conducerii Digi24 de a nu difuza nimic despre despre înregistrările difuzate de Antena 3, în care Ioan Bendei ajuta o procuroare DNA cu instalarea unor telefoane.

„Nu fugi, mă, de subiect, ci îl ataci, îl pui pe masă, îl întorci pe toate părţile. Pentru că asta ar trebui să faci tu, ca instituţie de presă, că nu eşti în slujba lui Bendei sau a RCS&RDS. Şi nu primeşti salariu ca să taci, primeşti un salariu pentru că munceşti”, a spus Dragoş Pătraru în emisiunea sa din 23 mai.

Pătraru a făcut într-un material de şase minute ce n-a făcut Digi24 într-o săptămână: a adus şi pe Digi24 cazul Bendei - DNA, subiect pornit de Antena 3.

„Apar unii cu nişte acuzaţii grave şi tu te faci că plouă, deşi între minciunile şi manipulările pe care le lansează acei oameni - oho, sunt destule - se află şi chestiuni grave, de interes public, care trebuie dezbătute serios în societate. Dar, nu, tu te uiţi în altă parte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Urât e să fii slugă, mă”, a mai adăugat Pătraru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fenix Fenix
    Păcat ca romanii nu stiu sau nu vor sa aprecieze si sa susțină una din foarte putinele echipe de jurnaliști. Chiar daca echipa face "turul televiziunilor" nu inseamna ca vina e a celor din echipa, ci demonstrează ce televiziuni "de calitate" avem, cat e de "transparentă si imparțială" presa... Acești oameni, in frunte cu D. Pătraru, au dovedit mult umor fin, cultura, faptul ca mai exista oameni in aceasta tara care au istețimea si curajul de a se lua in piept atat cu superficialitatea, aroganta si ignoranta unor sus-pușicat si inteligenta altor sus-puși (mai putini, ce e drept) folosită in interes propriu, in detrimetul binelui comun. Mult-mult succes va urez, oameni buni! Sper sa reușiți oriunde mergeti si "sa nu va pierdeți" in "jungla asta"!
  • Florin Florin
    Urmeaza sa dea ceva detalii la final de emisiune, daca nu cumva se intra in BN cu accidentul militarilor si nu se va mai da emisiunea pana la capat. :)
  • mile mile
    normal , deranjeaza interesele digiste
  • johhny bravo johhny bravo
    Poate ne spune marele Dragos si cati bani va lua "de la fabrica" pentru terminarea contractului inainte de termen. Asa vedem si noi mai clar de ce a avut interesul sa forteze sa fie dat afara.
  • Eduard Costinel Mutu Eduard Costinel Mutu
    Bravo, Dragoş nu te lăsa intimidat!
  • radu radu
    Nu stiu cati din cei care comenteaza sunt platiti/interesati. Eu ma uit la digi 24. Si nu mi se pare ca se potriveste acolo. Zici ca e de pe alta planeta. E ca si cum l-ai duce pe Moise Guran sa faca emisiune la Antena 3. De multe ori temele sau apropourile sunt cel putin ciudate(totul e cu securitatea etc.) In rest are umor, dar nu f mult. E de mijloc: nici prea prea, nici foarte foarte.
  • Virtualu Virtualu
    Acest moralist imaculat se va intoarce exact in locul in care acum un an scuipa de zor, la TVR. Acest fapt este pus la punct inainte de a declansa scandalul cu trustul RCS. Isi face promovare doar pe scandal si se autovictimizeaza continuu. El este de fapt un trist si insipid mediocru.
  • Florin Florin
    Poate la Pro? Inainte sau dupa Chestiunea Zilei.
  • Unu Unu
    E un tip ok,dar ii place sa se victimizeze inutil. Cred ca sint multe frustrari la ei in echipa ca nu reusesc sa performeze decat pe facebook. Vom vedea
  • Mm Mm
    Inseamna ca revine Guran Cutremuratorul. Va face audienta maxima! :)
  • Sorin Sosu Sorin Sosu
    era ultima emisiune la care ma mai putem uita
  • geo geo
    Ăsta mai are puțin și face turul televiziunilor.
    Da, e foarte posibil să ajungă în curtea RTV sau, de ce nu, la Realitatea sau la B 1 TV. Pentru că la Antena 3 nu îl văd...
  • elena elena
    Du te Patrarule cat vezi cu ochii, Dupa 1 an cu Moise ,1 an cu Patraru , e clar ca ceva pute acolo doar Preprelipceanu rezista
  • Radu Radu
    Daca pleaca si Patraru dumnul patron RCS poate sa puna lacatul pe pravalie.
  • Mircea Mircea
    sa speram ca nu :) Te potrivesti mai bine cu echipa de la RTV

Trimite un comentariu

sus