Skip to main content

Adi Despot, in juriul Vocea Romaniei

 
Adi Despot, in juriul Vocea Romaniei

Artistul Adrian Despot, de la trupa Viţa de vie, este noul jurat al show-ului Vocea României. El îl va înlocui pe Marius Moga care era în juriu încã de la inceputul show-ului.

Publicitate

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune şi mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din ţară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artişti, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei şi să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât şi mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i priveşte pe noii colegi, Loredana, Smiley şi Tudor, ne cunoaştem de ani buni, toţi trei sunt adevăraţi profesionişti şi sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aştept să începem! .”, a declarat Adrian Despot.

Moga va ramane jurat la Vocea Romaniei Junior.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gibson Gibson
    Marius Moga a fost antrenor la Vocea României încă de la început și mereu a avut o echipă puternică, deși nu a câștigat. Nu știu dacă Adi Despot se va integra la fel de bine ca Moga in dinamica show-ului.... Juriul de la VR pare dezechilibrat. In USA, juriul e format din Alicia Keys (Hip Hop/R&B), Miley Cyrus (Pop), Blake Shelton (Country), Adam Levine (Pop/Rock). Astfel, exista o diversitate și concurenții se pot orienta spre un antrenor in conformitate cu stilul lor.
  • Iuli Iuli
    Era si timpul sa plece Moga!
    Loredana pe cand isi face bagajele?

Trimite un comentariu

sus