Skip to main content

Antena 1 va avea emisiune de vară pe tronsonul Acces Direct, cu Pepe prezentator

 
Antena 1 va avea emisiune de vară pe tronsonul Acces Direct, cu Pepe prezentator

Acces Direct intră în vacanță, iar Antena 1 a programat o emisiune de divertisment pe tronsonul acesteia. Este vorba de Gashka mare, emisiune prezentată de Pepe și filmată în parcul acvatic Divertiland. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 17.00.

Este pentru prima dată, cel puțin în ultimii cinci an, când Antena programează o emisiune de divertisment în direct pe tronsonul Acces și nu filme, cum era până acum în pauza de vară. 

Publicitate

De altfel, Antena 1 a pregătit mai multe emisiuni de vară: Fantastik show (sâmbăta, în prime-time), Nuntă cu scântei, din 31 iulie, cu Ana Morodan prezentatoare, și Aventură cu 4 stele, emisiune produsă de Mona Segall și filmată în Grecia, a cărei dată nu a fost încă anunată.  

Formatul Gashka mare: două familii sau două găști de prieteni (trei-patru membri de fiecare echipă) se vor “duela” în probe haioase: probe fizice, quizz-uri și provocări “pe apă”. Fiecare tabără va fi condusă în “luptă” de câte un căpitan: aceștia vor fi Dorian Popa și Theo Rose. 

“Vara asta îmi voi petrece vacanța cu toți românii. Și sunt bucuros că ne vom vedea în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, toată luna august. Așa că vă sfătuiesc să vă înscrieți în joc, pentru că va fi o competiție frumoasă, veselă, haioasă, în care vă veți distra foarte tare. Vor fi jocuri de familie, de îndemânare, jocuri care vă vor testa prietenia, toate însă extrem de amuzante”, spune Pepe, gazda show-ului.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • am o mica problema , caut o carte de gramatica dar nu gasesc , vreau a studies putin casa nu mmai faca misto de mine postac protvistii , ma poate ajuta cineva , mihail , publicitatea si audientele sunt manipulate de soros , si bani sunt bagati la protv o multinational care nu e romaneasca , in loc sa vina la antene cele mai tari posture din univers
  • bravo, pepe e foarte bun, dar era mai bine daca prezenta leo de la strehaia sauloredana chivu , se mula mai bine pe publicul antena 1 , mile cel fals spune ca antenna e ceam buna in Romania da asta e doar o manipulare de doi leii , toatalumea stie ca antena 1 e cel mai urmarit post din univers , postacii protevistii inciarca sa duca lumea in eroare lasand comentari cu numele meu
  • poate incearca si la toamna ceva in locul acces direct , dar lumea s-a obisnuit cu acces direct, e greu de schimbat dupa atatia ani , e nevoie de emisiuni in direct si mai ales de vara , dar sa faci patru e super, de aceea antena este ceam mai buna in romania , orice ar spune protevistii

Trimite un comentariu