Skip to main content

Kanal D a achiziţionat un format internaţional de quizz show. Cântăreţul George îl va prezenta

 
Kanal D a achiziţionat un format internaţional de quizz show. Cântăreţul George îl va prezenta

Cântăreţul George. care în toamnă va fi concurent la Fort Boyard de pe Pro TV, va debuta şi pe Kanal D cu o nouă emisiune cu vedete.

Este vorba despre formatul „Super Potriveala” („Match Game”), un show cu tradiţie peste Ocean.

„Sunt foarte bucuros si onorat sa prezint un format celebru cum e Match Game, la Kanal D! Abia astept sa incepem filmarile si sa imi cunosc mai bine colegii; pe multi dintre ei deja ii stiu de ani buni, dar cu siguranta se vor lega prietenii stranse pe mai departe”, a declarat George despre venirea la Kanal D.

DESPRE FORMAT. George va avea alaturi de el, in concurs, un panel cu sase vedete. In fiecare editie, doi concurenti (non-vedete) isi vor testa abilitatile incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale starurilor din panel.

Jocul consta in doua runde, urmate de etapa finala („Super Match”), jucata doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2.
<Potrivirea>, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenti, se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/ similar la aceeasi intrebare.

Despre formatul original – „Match Game”

„Match Game” este un game show care a avut premiera peste Ocean in 1962 si este considerat si astazi una dintre cele mai de traditie si de succes emisiuni-concurs internationale.

In vara anului 2016, ABC semna cu celebrul actor Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansand astfel „Match Game” dupa o pauza de mai bine de 20 de ani. In primavara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

Formatul este distribuit de FremantleMedia North America. „Match Game” a mai fost realizat in teritorii din intreaga lume: S.U.A, Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franta, Germania, Marea Britanie.

Kanal D a lansat astăzi şi castingul pentru emisiunea Superpotriveală.

Cum arată emisiunea în Statele Unite

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    geo, ce te ingrijorezi, participa la un singur episod , antena l-a facut vedeta
  • alex2 alex2
    Nu isi mai zice "Ge0rge"? Adica George cu o-ul taiat?
  • Florin Florin
    in tara asta toate petardele ajung cantareti
  • F F
    Concurenții de la Ford boyard nu au contracte de exclusivitate. Apar o ediție.
  • Georgica Georgica
    George, un nume asa rar întâlnit. Cum care George? Tu cati de George știi? In alta odine de idei, aflam ca George va avea un panel. Un ce? Si inca o chestie, George a pozat murdar pe brat?
  • geo geo
    Bravo, George. Pro TV te face vedetă - asta pentru că ale tale cântări nu te-au făcut remarcat - după care treci la Kanal D. Sau invers. Să vedem ce vor spune și cei de la Pro TV.
  • Mihail Mihail
    Pai si Jorge nu are contract cu Pro TV pentru toamna, cand va aparea in Fort Boyard?

Trimite un comentariu

sus