Skip to main content

(P) Intrări gratuite în zonele de entertainment.Surprize în fiecare zi la AFI. Pentru copii şi părinţi, pentru pasionaţii de fashion

 
(P) Intrări gratuite în zonele de entertainment.Surprize în fiecare zi la AFI. Pentru copii şi părinţi, pentru pasionaţii de fashion

(P) Vara aceasta, distracţia aduce şi mai multă distracţie! AFI Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, care oferă servicii integrate pentru toată familia, pregăteşte super experienţe şi multe surprize vara aceasta pentru a petrece timp liber de calitate.

Publicitate

La AFI Cotroceni, fiecare zi de vară vine cu surprize pentru copii şi părinţi, pentru pasionaţii de fashion sau pentru amatorii de entertainment. Prin noua campanie, „Vara ca stil de viaţă”, AFI Cotroceni îşi propune să ofere clienţilor săi toate motivele pentru a declara vara ca anotimp preferat: ateliere creative zilnice dedicate copiilor, workshop-uri de fashion, activări în zona de entertainment şi multe alte surprize care vor transforma fiecare vizită în mall într-o experienţă unică!

Campania „Vara ca stil de viaţă” vizează şi zona de entertainment, unde cei pasionaţi de distracţie vor fi recompensaţi cu intrări gratuite la locurile lor preferate. Mecanismul de participare în campanie este simplu: clienţii trebuie să completeze Varometrul (talonul de participare), disponibil în toate magazinele participante la această campanie.

Bifând cele 3 intrări la locurile preferate de divertisment din mall, clienţii primesc garantat o intrare gratuită la unul dintre partenerii campaniei.

Pentru a intra în posesia gratuităţii, care vine cu o doză de distracţie în plus, clienţii trebuie să lase talonul completat la Info Desk-ul de la intrarea FAR. De asemenea, tot pe baza acestui Varometru, clientii se înscriu la tragerea la sorti pentru marile premii ale campaniei: 3 excursii în Delta Dunării.

Amira Stănescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni:

“Prin această campanie, AFI Cotroceni îşi propune să încurajeze oamenii să descopere bucuria verii pe parcursul întregului sezon. Diversitatea de produse şi servicii este cel mai bun argument pentru o vară traită din plin în oraş.

Pentru că vara înseamnă experienţe care te fac fericit, la AFI Cotroceni le poţi trăi în fiecare zi: de la ateliere creative pentru copii până la workshop-uri de fashion şi numeroase alte surprize, astfel încât cei care care aleg AFI Cotroceni ca destinaţie vor avea parte de experienţe demne de povestit”.

Detalii despre programul complet al activităţilor şi regulamentul campaniei “Vara ca stil de viaţă” poate fi consultat la Info Desk AFI Cotroceni, precum şi accesând https://www.facebook.com/AFICotroceniB/ sau www.aficotroceni.ro.

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus