Skip to main content

Revista Forbes România, disponibilă într-un chioşc digital cu publicaţii din întreaga lume

 
Revista Forbes România, disponibilă într-un chioşc digital cu publicaţii din întreaga lume

Revista Forbes România va fi preluată şi distribuită de unul dintre cele mai mari chioşcuri digitale de vânzare a presei din lume.

Publicitate

Ediţia din România a publicaţiei americane Forbes a încheiat o înţelegere cu platforma digitală Magzter, un chioş digital care distribuie peste 9.000 de publicaţii de pe Glob.

Forbes România va completa catalogul în care se află deja alte 16 ediţii Forbes din întreaga lume.

Este vorba de ediţii ale revistei Forbes din Statele Unite, India, America de Sud, Indonezia, Tailanda, Spania, Asia, Mexic, America Centrală, Vietnam, Republica Dominicană, Rusia, Turcia, Brazilia, Mongolia şi Austria.

Ionuţ Bonoiu, redactor şef Forbes România:

"În ultimul an, Forbes România a devenit cea mai bine vândută publicaţie de afaceri din România. Ne uităm însă întotdeauna către noi modalităţi pentru a ne îmbunătăţi prezenţa pe piaţă. Deci sperăm că noii noştri cititori vor citi cu interes noile noastre proiecte şi articole, disponibile acum pe Magzter."

Fondat în 2011, Magzters este cel mai mare chioşc digital de vânzare a revistelor din lume, cu peste 35 de milioane de clienţi şi peste 9.200 de publicaţii de la peste 4.000 de editori. Sediul central este în New York, însă are birouri şi în Londra, Barcelona, Amsterdam, Mexico City, Cape Town, Chennai, Singapore şi Tokyo.

Girish Ramdas, Director Executiv Magzter Inc.

"Forbes România este un ghid de afaceri indispensabil, care îşi menţine cititorii informaţi despre mediul de afaceri din România, dar şi din lume. Revista publică de asemenea interviuri cu antreprenori de succes, care funcţionează ca o motivaţie pentru antreprenorii tineri, în modul în care îşi vor urma afacerea visată."

Revista Forbes a fost lansată oficial în România pe 23 martie 2009, de către trustul de presă Adevărul Holding. În 2012, licenţa Forbes a fost preluată de Raluca Badea, fost şef al diviziei de reviste de la Adevărul Holding, prin compania BP Publishing. Mai multe detalii, pe Paginademedia.ro.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus